Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Què és la Firma Electrònica?

L’Agència de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV) proporciona als ciutadans i a les ciutadanes, a les empreses i a les administracions públiques, els mecanismes d’identificació telemàtica segura en els tràmits administratius a través d’Internet: els certificats digitals i les tecnologies associades.
La firma electrònica o digital és un conjunt de dades electròniques que identifiquen una persona en concret. Solen anar amb el document que s’envia per mitjà telemàtic, com si fóra una firma tradicional i manuscrita. D’aquesta forma, el receptor del missatge està segur de qui ha estat l’emissor i també que el missatge no ha estat alterat o modificat. A més, amb el temps, molts dels tràmits in situ seran eliminats i es deixarà només el format on line.

Un Certificat Digital és un document mitjançant el qual un tercer de confiança (una autoritat de certificació) garanteix la vinculació entre la identitat d’un subjecte o entitat i la seua clau pública.

Per a què em serveix la firma electrònica?
Amb la firma electrònica es poden fer tràmits en els distints organismes de la Comunitat Valenciana i també en el territori espanyol. Per exemple, es pot tramitar la declaració de la renda, demanar sol·licituds a les administracions, sol·licitar ajudes, beques o realitzar la matrícula en centres d’ensenyament, i moltes coses més.
Qualsevol tipus de tràmit imaginable es podrà fer mitjançant la firma electrònica. Cosa que evitarà desplaçaments innecessaris.

On la puc sol·licitar?
La sol·licitud del certificat digital és presencial i la persona sol·licitant haurà d’identificar-se amb el DNI, NIE o passaport espanyol en vigor (hi haurà d’aportar el document original i una fotocòpia).La gestió de la firma electrònica es realitzarà en l’edifici de l’Ajuntament de Turís, en el despatx de secretaria (primer pis de l’ajuntament). L’horari és de 9.00 h a 14.00 h de dilluns a divendres.

Si teniu algun dubte sobre la firma electrònica, visiteu la pàgina oficial de l’Agència de Certificació de la Comunitat Valenciana:

http://www.accv.es