Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Desde
Miércoles
17
Enero
9
45
hasta
Viernes
2
Febrero
2018
17
45
Bases del concurs del LOGOTIP per al Punt d’Informació Juvenil de l’Ajuntament de Turís
16/01/2018

Es convoca el concurs d’un logotip com imatge del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de l’Ajuntament de Turís. El logotip seleccionat s’utilitzarà en la difusió de les activitats que es realitzen des del PIJ i a l’espai físic on es troba establert el punt.

TEMÀTICA
 El logotip és d’estil lliure i  ha de tindre l’eslògan “Punt Informació Juvenil” i “Ajuntament de Turís”.

BASES
La convocatòria està oberta a tota la joventut que estudia a l’IES de Torís. L’edat de les persones participants és de 12 a 18 anys.
El format per al disseny del logotip és lliure (digital o manual), en cas que el disseny del logotip seleccionat siga manual es digitalitzarà. El logotip ha de tenir correcta visibilitat i llegibilitat, ja que ha de ser reproduït posteriorment en diferents materials i suports.  
El logotip ha de ser traslladat a un full A4, és a dir, imprès en cas de ser digital o dibuixat en un full d’aquestes característiques.
El nom, cognoms, curs i grup de les persones participants estarà escrit per la part de darrere del full; per una cara el logo i per l’altra les dades d’identificació personal. Quedaran fora de concurs els dissenys que continguen tota la informació a la mateixa cara del full.   
L’esbós que entre a concurs es penjarà en l’espai del IES destinat a informació i treballs de l’alumnat.
L’alumnat de l’IES podran votar fins 3 dissenys. Les votacions seran anònimes i s’introduiran a la bústia col•locada al costat del panell on s’exposen els dissenys.
 

TEMPORALITZACIÓ

de DIMECRES 17/01 a DIVENDRES 26/01:    REALITZACIÓ DEL LOGO
de DILLUNS 29/01 a DIMECRES 31/01:          VOTACIONS
de DIJOUS 1/02 a DIVENDRES 2/02:               DESEMPAT EN CAS QUE SIGA NECESSARI

DATA DEL VEREDICTE
El veredicte es donarà a conèixer el DIMECRES 7/02 en el IES en el lloc de l’exposició dels logos, i posteriorment a les distintes xarxes socials de l’Ajuntament de Turís.
 
PREMI
El premi per a totes les persones participants serà l’aparició del treball realitzat a les xarxes socials de l’Ajuntament de Turís.
El premi per a l’autor/a del disseny seleccionat serà la representació de l’esbós com a logotip oficial del Punt d’Informació Juvenil de l’Ajuntament de Turís. A més d’una entrada gratuïta a la piscina municipal i consumició, el dia indicat per les Regidories de Joventut i Educació.