Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Miércoles
17
Octubre
2018
19
00
De nosaltres colors (audiovisual i col·loqui)

Guió: TONI LUCAS
Productor: PRODUCCIONS DEL BRESSOL
Director: VICENT PONS I TONI LUCAS

 

SINOPSI:
Un grup de mestres i famílies encapçalen un projecte de transformació social basat en la inclusió i la participació de tota la comunitat educativa. Transformar-se en comunitat d'Aprenentatge canviarà per sempre l'escola, el barri i les seues vides.

Descripció activitat complementària: col·loqui amb els realitzadors de la pel·lícula documental. Este projecte documental fa una reflexió sobre el treball que realitzen docents i famílies per a millorar el context educatiu en una escola tradicional del sistema d'ensenyament públic a València. La finalitat d'este documental és generar un debat sobre com poder transformar un centre educatiu des de la participació de tota una comunitat educativa.

 

 

SINOPSIS:
Un grupo de maestros y familias encabezan un proyecto de transformación social basado en la inclusión y la participación de toda la comunidad educativa. Transformarse en Comunidad de Aprendizaje cambiará para siempre la escuela, el barrio y sus vidas.

Descripción actividad complementaria: Coloquio con los realizadores de la película documental. Este proyecto documental hace una reflexión sobre el trabajo que realizan docentes y familias para mejorar el contexto educativo en una escuela tradicional del sistema de enseñanza pública en Valencia. La finalidad de este documental es generar un debate sobre cómo poder transformar un centro educativo desde la participación de toda una comunidad educativa.

 

 

 

Dimecres, 17 d'octubre

19:00 h