Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Les falles de Turís celebren el besamà a la seua patrona
15/03/2017

Els màxims representants de les cinc comissions de Turís (Els Barris, Plaça del Mercat, Placeta del Marqués, Av. Corts Valencianes i L’Antiga Fontanella) van protagonitzar el primer dels homenatges que el món faller realitza a la seua patrona, la Mare de Déu dels Dolors Gloriosos.
En aquesta ocasió es tracta del besamà en l'ermita on cadascuna de les falleres majors i presidents passa pel camarí de la Mare de Déu amb les gales de valencians per a besar el seu mantell i demanar per unes falles sense incidents i, per què no, amb absència de pluja.
Els membres de Junta Local van participar també, tancant l'acte l'Alcalde, Eugenio Fortaña, i la regidora de Cultura i Presidenta Executiva de Junta Local, Isabel Guaita.
El rector, Cristóbal Castells, va anar l'últim a besar el mantell de la patrona aprofitant que es tractava del seu primer besamà amb els fallers.
La jornada fallera va finalitzar a la vesprada amb l'assistència de falleres majors i presidents al partit de futbol de primera regional que va enfrontar al Turís contra el Xirivella que va finalitzar amb derrota local per 1 a 2, gol de Borja González.

 

 

Los máximos representantes de las cinco comisiones de Turís (Els Barris, Plaça del Mercat, Placeta del Marqués, Avda. Corts Valencianes y L’Antiga Fontanella) protagonizaron el primero de los homenajes que el mundo fallero realiza a su patrona, la Mare de Déu dels Dolors Gloriosos.
En esta ocasión se trata del besamanos en la ermita donde cada una de las falleras mayores y presidentes pasa por el camarín de la Mare de Déu con las galas de valencianos para besar su manto y pedir por unas fallas sin incidentes y, por qué no, con ausencia de lluvia.  
Los miembros de Junta Local participaron también, cerrando el acto el Alcalde, Eugenio Fortaña, y la Concejal de Cultura y Presidenta Ejecutiva de Junta Local, Isabel Guaita.
El párroco, Cristóbal Castells, fue el último en besar el manto de la patrona aprovechando que se tratava de su primer besamanos con los falleros.
La jornada fallera finalizó por la tarde con la asistencia de falleras mayores y presidentes al partido de fútbol de primera regional que enfrentó al Turís contra el Xirivella que finalizó con derrota local por 1 a 2, gol de Borja González.