Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
La Biblioteca Municipal de Turís acull la presentació del Premi Enric Valor de novel·la 2017
28/11/2017

La Biblioteca Municipal de Turís ha acollit la presentació del Premi de Novel•la Enric Valor 2017 que enguany ha guanyat el professor de l'IES de Bunyol Urbà Lozano amb l'obra “Vindrà la mort i tindrà els teus ulls”.
El recinte quasi es va quedar xicotet per a l'acte que va comptar amb la presència de companys, alumnes i seguidors de l'autor. També van estar presents l'alcalde de la localitat, Eugenio Fortaña, i la regidora de Cultura, Isabel Guaita. Per a Fortaña “és tot un honor albergar en la nostra biblioteca un acte d'aquest calibre perquè es tracta d'un premi molt prestigiós de la literatura en valencià i a més ens permet col•locar a Turís en el mapa de la nostra cultura. Estem molt agraïts amb els organitzadors”.
Després d'una performance protagonitzada per tres de les seues alumnes i dos col•legues de l'institut Dani Soler es va encarregar de desgranar i explicar els secrets de la novel•la tant dónes de l'aspecte formal com de contingut.
Per la seua banda, Urbà Lozano es va alegrar per la possibilitat de realitzar aquesta presentació a Torís i va manifestar la seua agraïment a tots i cadascun dels implicats no solament en aquest acte sinó en què la novel•la haja pogut veure la llum.

 

 

La Biblioteca Municipal de Turís ha acogido la presentación del Premio de Novela Enric Valor 2017 que este año ha ganado el profesor del IES de Buñol Urbà Lozano con la obra “Vindrà la mort i tindrà els teus ulls”.
El recinto casi se quedó pequeño para el acto que contó con la presencia de compañeros, alumnos y seguidores del autor. También estuvieron presentes el alcalde de la localidad, Eugenio Fortaña, y la concejal de Cultura, Isabel Guaita. Para Fortaña “es todo un honor albergar en nuestra biblioteca un acto de este calibre porque se trata de un premio muy prestigioso de la literatura en valenciano y además nos permite colocar a Turís en el mapa de nuestra cultura. Estamos muy agradecidos con los organizadores”.
Tras una perfomance protagonizada por tres de sus alumnas y dos colegas del instituto Dani Soler se encargó de desgranar y explicar los entresijos de la novela tanto des del aspecto formal como de contenido.
Por su parte, Urbá Lozano se alegró por la posibilidad de realizar esta presentación en Turís y manifestó su agradecimeinto a todos y cada uno de los implicados no sólo en dicho acto sino en que la novela haya podido ver la luz.