Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
La conselleria condiciona l'entorn de diverses fonts naturals del terme municipal
29/03/2018

La brigada forestal de la Conselleria de Medi ambient ha realitzat tasques de neteja i adequació en diverses fonts del terme municipal gràcies a un programa de col•laboració amb l’Ajuntament de Turís. En concret es tracta de la Font del Xarxanet, Fonteta de Tris i Font del Llop.
Segons informa l'Alcalde, Eugenio Fortaña, la brigada forestal no solament ha netejat l'entorn sinó que ho ha condicionat mitjançant la plantació de vegetació autòctona i la recuperació de les basses d'acumulació d'aigua de vessament.
De la mateixa manera “s'han millorat els accessos per a facilitar la visita dels excursionistes i es puga gaudir d'estos extraordinaris espais naturals que disposem en el municipi i que en molts casos passen desapercebuts”. A partir d’ara la brigada s’ocuparà periòdicament del manteniment d’estos paratges.

 

 

La brigada forestal de la Consellería de Medio ambiente ha realizado labores de limpieza y adecuación en diversas fuentes del término municipal gracias a un programa de colaboración con el Ayuntamiento de Turís. En concreto se trata de la Fuente del Xarxanet, Fonteta de Tris y Fuente del Llop.
Según informa el Alcalde, Eugenio Fortaña, la brigada forestal no sólo ha limpiado el entorno sino que lo ha acondicionado mediante la plantación de vegetación autóctona y la recuperación de las balsas de acumulación de agua de escorrentía.
De la misma manera “se han mejorado los accesos para facilitar la visita de los excursionistas y se pueda disfrutar de estos extraordinarios espacios naturales que disponemos en el municipio y que en muchos casos pasan desapercibidos”. A partir de ahora la brigada se ocupará periódicamente del mantenimiento de estos parajes.

Font del Xarxanet
Fonteta de Tris
Font del LLop