Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
La Diputada d'Assessorament Municipal, Conxa García Ferrer, visita Turís per a interessar-se pel seu pla general
5/04/2017

La Diputada d'Assessorament Municipal, Conxa García Ferrer, ha estat en Turís per a mantenir una reunió de treball amb l'alcalde de la localitat, Eugenio Fortaña, i els tècnics municipals.
Després de signar en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament la diputada s'ha interessat pels projectes que està duent a terme el consistori mostrant especial interés pel pla general de la localitat i l'estat en el qual es troba la seua tramitació. Tant els tècnics municipals com els de l'entitat provincial van confirmar que s'estan complint tots els terminis i que han rebut resposta de quasi tots els departaments autonòmics amb el que la tramitació està molt avançada. “De fet, el tema del proveïment de l'aigua era un punt molt important que ja ens han informat favorablement”, ha confirmat Fortaña.
Posteriorment l’Acalde ha acompanyat a Conxa García a l'Ermita de la Verge dels Dolors, un dels edificis emblemàtics del municipi que s'inclou en el pla general com a edificació amb especial protecció.

 

 

La Diputada de Asesoramiento Municipal, Concha García Ferrer, ha estado en Turís para mantener una reunión de trabajo con el alcalde de la localidad, Eugenio Fortaña, y los técnicos municipales.
Tras firmar en el Libro de Honor del Ayuntamiento la diputada se ha interesado por los proyectos que está llevando a cabo el consistorio mostrando especial interés por el plan general de la localidad y el estado en el que se encuentra su tramitación. Tanto los técnicos municipales como los de la entidad provincial confirmaron que se están cumpliendo todos los plazos y que han recibido respuesta de casi todos los departamentos autonómicos con lo que la tramitación está muy avanzada. “De hecho, el tema del abastecimiento del agua era un punto muy importante que ya nos han informado favorablemente”, ha confirmado Fortaña.
Posteriormente el Acalde ha acompañado a Concha García a la Ermita de la Virgen de los Dolores, uno de los edificios emblemáticos del municipio que se incluye en el plan general como edificación con especial protección.