Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Èxit de públic en la tercera edició de la fira del llibre de Turís organitzada per l'Ajuntament
8/05/2018

La Fira del Llibre no solament ha incrementat la seua oferta sinó que en esta tercera edició ja pot dir que s'ha consolidat per la gran afluència de públic que hem tingut". Així de contundent es mostra la regidora d'Educació i Cultura de Turís, Isabel Guaita, que descriu la cita “com una oportunitat per a acostar als més menuts al món de la cultura i la lectura a través dels jocs i de l'entreteniment”.
A més d'oferir espai a les llibreries locals Distur i Regals LyL, enguany s'han incorporat als tallers de l'escola d'adults dos estands amb jocs i llibres pertanyents a les dues escoletes infantils que existeixen en el municipi. La presència del club d'escacs local i una successió d'actuacions amb contacontes, històries musicals i jocs de carrer han completat una oferta en la qual tampoc ha faltat una bona xocolatada per a berenar.
“El balanç no pot ser més positiu”, afirma també l'Alcalde, Eugenio Fortaña, “els xiquets i xiquetes han gaudit d'una jornada amb gran varietat d'activitats destinades a un entreteniment basat en la cultura, l'educació i els valors. És una aposta ferma d'este ajuntament i vist l'èxit de públic segur que té un llarg recorregut”.
A tota la gent que va adquirir llibres durant la fira se li va obsequiar amb una rosa, i en finalitzar es van sortejar dos vals per valor de 30 euros per a canviar en les dues papereries participants en la fira.

 

 

La Feria del libro no sólo ha incrementado su oferta sino que en esta tercera edición ya puede decir que se ha consolidado por la gran afluencia de público que hemos tenido”. Así de contundente se muestra la concejal de Educación y Cultura de Turís, Isabel Guaita, que describe esta cita “como una oportunidad para acercar a los más pequeños al mundo de la cultura y la lectura a través de los juegos y del entretenimiento”.
Además de ofrecer espacio a las librerías locales Distur y Regals LyL este año se han incorporado a los talleres de la escuela de alumnos dos satnds con juegos y libros pertenecientes a las dos guarderías que existen en el municipio. La presencia del club de ajedrez local y una sucesión de actuaciones con cuentacuentos, historias musicales y juegos de calle han completado una oferta en la que tampoco ha faltado una buena chocolatada para merendar.
“El balance no puede ser más positivo”, afirma también el Alcalde, Eugenio Fortaña, “los niños y niñas han disfrutado de una jornada con gran variedad de actividades destinadas a un entretenimiento basado en la cultura, la educación y los valores. Es una apuesta firme de este ayuntamiento y visto el éxito de público seguro que tiene un largo recorrido”.
A toda la gente que adquirió libros durante la feria se le obsequió con una rosa, y al finalizar se sortearon dos vales por valor de 30 euros para canjear en las dos papelerías participantes en la feria.