Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Finalitza la XXII Setmana de la Tercera Edat
4/12/2017

L'Associació de Jubilats i Pensionistes El Castellet de Turís va posar el punt final a la XXII Setmana de la Tercera Edat amb un dinar de germanor que tots els anys deixa al personal més que satisfet. La cita va comptar amb la presència de l'alcalde, Eugenio Fortaña i els regidors de Benestar Social i Esports, Núria Montero i Iván Picó.
A més, en la taula presidencial l'associació presidida per José Ferrandis es va fer acompanyar per tota la junta directiva i els màxims representants de la resta d'associacions locals i entitats.
En el transcurs del dinar va tenir lloc la popular i animada rifa de regals si bé el lliurament de trofeus dels diferents campionats és el que aporta emoció a l'esdeveniment.
Tant l'Ajuntament com Caixa Turís van col•laborar un any més mitjançant un xicotet detall per a tots els comensals.
Al llarg de la setmana el consistori també ha organitzat una xarrada molt interessant sobre prevenció d'accidents i seguretat domèstica.

 

 

La Asociación de Jubilados y Pensionistas El Castellet de Turís puso el punto y final a la XXII Semana de la Tercera Edad con una comida de hermandad que todos los años deja al personal más que satisfecho. La cita contó con la presencia del alcalde, Eugenio Fortaña y los concejales de Bienestar Social y Deportes, Núria Montero e Iván Picó.
Además, en la mesa presidencial la asociación presidida por José Ferrandis se hizo acompañar por toda la junta directiva y los máximos representantes del resto de asociaciones locales y entidades.
En el transcurso de la comida tuvo lugar la popular y animada rifa de regalos si bien la entrega de trofeos de los diferentes campeonatos son los que aportan emoción al evento.
Tanto el Ayuntamiento como Caixa Turís colaboraron un año más mediante un pequeño detalle para todos los comensales.
A lo largo de la semana el consistorio también ha organizado una charla muy interesante sobre prevención de accidentes y seguridad doméstica.