Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Ivan Soucase guanya per segon any consecutiu el concurs de cartells de les falles turisanes
9/02/2018

L'artista local Iván Soucase ha guanyat per segon any consecutiu el concurs de cartells anunciadors de les falles de Turís. “Si ja és una satisfacció que una creació teua servisca per a anunciar les falles del teu poble, imagina't quan açò succeeix dues vegades seguides”, comenta l'autor. “Com a faller de Turís i de la falla d'Els Barris és tot un orgull”.
Esta és la quarta ocasió en la qual un cartell d'Iván Soucase serveix per a anunciar les falles d'esta localitat de La Ribera Alta. A més, en la seua comissió fallera de tota la vida s'encarrega des de fa diversos anys de dissenyar el llibret. Fins i tot va realitzar la falla infantil durant tres anys, complint així un somni d'infància.
Respecte al cartell anunciador de les falles de 2018 Iván explica que es tracta de “donar la benvinguda a la primavera, que és el significat original de la festa, representada per un bodegó d'elements de la naturalesa que formen un faller i una fallera”.

 

 

El artista local Iván Soucase ha ganado por segundo año consecutivo el concurso de carteles anunciadores de las fallas de Turís. “Si ya es una satisfacción que una creación tuya sirva para anunciar las fallas de tu pueblo, imagínate cuando eso sucede dos veces seguidas”, comenta el autor. “Como fallero de Turís y de la falla de Els Barris es todo un orgullo”.
Esta es la cuarta ocasión en la que un cartel de Iván soucase sirve para anunciar las fallas de esta localidad de La Ribera Alta. Además en su comisión fallera de toda la vida se encarga desde hace varios años de diseñar el llibret. Incluso realizó la falla infantil durante tres años, cumpliendo así un sueño de infancia.
Respecto al cartel anunciador de las fallas de 2018 Iván explica que se trata de “dar la bienvenida a la primavera, que es el significado original de la fiesta, representada per un bodegón de elementos de la naturaleza que forman un fallero y una fallera”.