Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
L'Ajuntament instal•la cartells amb la denominació dels parcs
16/04/2018
Durant els dies de pasqua els parcs municipals de Turís s'han convertit en els llocs perfectes en els quals passar les vesprades jugant i berenant la tradicional mona. La gran quantitat de visitants ha pogut comprovar in situ la nova nomenclatura d'estos espais d'oci gràcies als cartells que ha instal•lat l'Ajuntament.
El parc situat en el carrer Juan Ramón Soler es dedica a la figura literària del poeta Vicent Andrés Estellés. El parc situat al costat del centre de salut es dedica a Ovidi Montllor i el de la Mina es dedica a l'escriptor de contes i rondalles Enric Valor. Finalment, el parc de la zona del Riuet s'assigna a l'assagista més important del segle XX, Joan Fuster.
L'Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, explica que “aprofitant que estos espais no tenien nom hem decidit dotar-los d'una denominació relacionada amb grans figures de la literatura valenciana”.
Per la seua banda la regidora d'Educació i Cultura, Isabel Guaita, s'ha congratulat per aquesta decisió, "ja que açò permetrà que els xiquets i xiquetes que utilitzen els parcs estiguen d'alguna manera en contacte des d'edats ben primerenques amb estos referents de la nostra literatura".
 
 
Durante los días de pascua los parques municipales de Turís se han convertido en los lugares perfectos en los que pasar las tardes jugando y merendando la tradicional mona. La gran cantidad de visitantes ha podido comprobar in situ la nueva nomenclatura de estos espacios de ocio gracias a los carteles que ha instalado el Ayuntamiento.
El parque situado en la calle Juan Ramón Soler se dedica a la figura literaria del poeta Vicent Andrés Estellés. El parque ubicado junto al centro de salud se dedica a Ovidi Montllor y el de la Mina se dedica al escritor de cuentos y fábulas Enric Valor. Finalmente, el parque de la zona del Riuet se asigna al ensayista más importante del siglo XX, Joan Fuster.
El Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, explica que “aprovechando que estos espacios carecían de nombre hemos decidido dotarles de una denominación relacionada con grandes figuras de la literatura valenciana”. 
Por su parte la Concejal de Educación y Cultura, Isabel Guaita, se ha congratulado por esta decisión “ya que ello permitirá que los niños y niñas que utilizan los parques estén de alguna manera en contacto desde edades bien tempranas con estos referentes de nuestra literatura”.