Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
L’Ajuntament de Turís activa el qüestionari ciutadà sobre el portal de transparència
8/11/2017

Dins de l’Estratègia de Transparència de l’Ajuntament de Turís, subvencionada per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, el consistori posa a disposició de la ciutadania un qüestionari online sobre el seu Portal de Transparència (http://turis.sedelectronica.es/transparency/), amb l’objectiu de recaptar les seues opinions i suggeriments respecte a diferents aspectes del mateix.
Es tracta d’un senzill qüestionari online de 15 preguntes al voltant de la visibilitat i accés al Portal de Transparència de l’Ajuntament de Turís, els apartats que conté, i el tipus d’informació que es publica i es consulta; els resultats dels quals permetran a l’ajuntament fer les modificacions necessàries per adequar en major grau el seu portal de transparència a les preferències de la ciutadania.
Este qüestionari estarà obert fins al 27 de novembre i es podrà emplenar al següent enllaç: https://sanama.typeform.com/to/iGWyOF.

 

 

Dentro de la Estrategia de Transparencia del Ayuntamiento de Turís, subvencionada por la Consellería de Transparencia, Responsabilidad Social, Participación y Cooperación de la Generalitat Valenciana, el consistorio pone a disposición de la ciudadanía un cuestionario online sobre su Portal de Transparencia (http://turis.sedelectronica.es/transparency/), con el objetivo de recaudar sus opiniones y sugerencias respecto a diferentes aspectos del mismo.
Se trata de un sencillo cuestionario online de 15 preguntas alrededor de la visibilidad y acceso al Portal de Transparencia del Ayuntamiento de Turís, los apartados que contiene, y el tipo de información que se publica y se consulta; los resultados de los cuales permitirán en el ayuntamiento hacer las modificaciones necesarias para adecuar en mayor grado su portal de transparencia a las preferencias de la ciudadanía.
Este cuestionario estará abierto hasta el 27 de noviembre y se podrá rellenar al siguiente enlace: https://sanama.typeform.com/to/igwyof.