Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
L'Ajuntament de Turís lliura bons de 20 euros als alumnes de segon cicle d'infantil
28/09/2017

L'Ajuntament de Turís ha lliurat bons de 20 euros entre tots els menors que cursen estudis d'Educació Infantil de Segon Cicle dins del programa d'ajudes individualitzades destinades a l'adquisició de material escolar i llibres de text.
L'educació infantil de segon cicle “queda fora de les diferents ajudes que ofereix la Generalitat i per açò des de l'Ajuntament hem establit per segon any consecutiu aquest bo que respon a l'objectiu de garantir una educació de qualitat i una formació adequada”, segons explica la Regidora d'Educació, Isabel Guaita.
El termini per a realitzar la sol•licitud finalitza el 30 de setembre. Una vegada aprovades les llistes dels beneficiaris es podrà arreplegar el bo en l'Ajuntament i podrà fer-se efectiu en Caixa Turís fins al 31 d'octubre.

 

 

El Ayuntamiento de Turís ha entregado bonos de 20 euros entre todos los los menores que cursan estudios de Educación Infantil de Segundo Ciclo dentro del programa de ayudas ayudas individualizadas destinadas a la adquisición de material escolar y libros de texto. La educación infantil de segundo ciclo “queda fuera de las diferentes ayudas que ofrece la Generalitat y por eso desde el Ayuntamiento hemos establecido por segundo año consecutivo este bono que responde al objetivo de garantizar una educación de calidad y una formación adecuada”, según explica la Concejal de Educación, Isabel Guaita.
El plazo para realizar la solicitud finaliza el 30 de septiembre. Una vez aprobadas las listas de los beneficiarios se podrá recoger el bono en el Ayuntamiento y podrá hacerse efectivo en Caixa Turís hasta el 31 de octubre.