Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
L'Ajuntament de Turís ofereix tallers per al bon ús d'internet i les xarxes socials
10/11/2017

L'Ajuntament de Turís a través de la Regidoria de Benestar Social està molt interessat a difondre bon ús de les xarxes socials i per això oferirà, amb la col•laboració del C.P. Joaquín Muñoz, un curs destinat a l’alumnat des de tercer a sisé de primària.
El “Taller de bona gestió de les xarxes socials i internet” es desenvoluparà del 13 al 17 de novembre en horari lectiu i estarà impartit per l'educadora social Carla Furió.
La Regidora Núria Montero explica que “la transcendència i la implicació que ha arribat a tenir internet en les nostres vides, i molt especialment les xarxes socials en edats molt primerenques, ens obliga a prendre consciència dels riscos i per això organitzem aquest curs perquè els més joves facen un ús responsable de les mateixes -facebook, instagram, ...-”. En la mateixa línea el Alcalde, Eugenio Fortaña, explica que “amb este tipus de iniciatives de l’Ajuntament afavorim el desenvolupament de la gent jove amb les xarxes socials de manera responsable i segura”.
D'altra banda, des de la regidoria també s’han iniciat en els últims dies diversos cursos d'intervenció social destinats a diversos sectors de la població. Junt a l'esmentat sobre xarxes socials i internet s'ofereixen també els tallers d'autodefensa feminista i el d'espai coeducador i intergeneracional.
L'objectiu d'aquest últim consisteix a mirar el món amb una mirada crítica des de la perspectiva de gènere per a veure les desigualtats entre dones i homes en la vida quotidiana.

 

 

El Ayuntamiento de Turís a través de la Concejalía de Bienestar Social está muy interesado en difundir el buen uso de las redes sociales y por eso ofrecerá, con la colaboración del C.P. Joaquín Muñoz, un curso destinado al alumnado desde tercero a sexto de primaria.
El “Taller de buena gestión de las redes sociales e internet” se desarrollará del 13 al 17 de noviembre en horario lectivo y estará impartido por la educadora social Carla Furió.
La Regidora Núria Montero explica que “la trascendencia y la implicación que ha llegado a tener internet en nuestras vidas, y muy especialmente las redes sociales en edades muy tempranas, nos obliga a tomar conciencia de los riesgos y por eso organizamos este curso para que los más jóvenes hagan un uso responsable de las mismas -facebook, instagram, ...-”. En la misma línea el Alcalde, Eugenio Fortaña, explica que “con este tipo de iniciativas del Ayuntamiento favorecemos el desarrollo de la gente joven con las redes sociales de manera responsable y segura”.
Por otro lado, desde la concejalía también se han iniciado en los últimos días varios cursos de intervención social destinados a varios sectores de la población. Junto al mencionado sobre redes sociales e internet se ofrecen también los talleres de autodefensa feminista y el de espacio coeducador e intergeneracional.
El objetivo de este último consiste a mirar el mundo con una mirada crítica desde la perspectiva de género para ver las desigualdades entre mujeres y hombres en la vida cotidiana.