Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
L'Ajuntament de Turís rep cinc ordinadors del programa de modernització de la Dipu
10/04/2017

L'Àrea de Modernització i Administració Electrònica de la Diputació de València ha lliurat a l'Ajuntament de Turís cinc ordinadors. El consistori s'ha adherit al programa creat per l'ens provincial pel qual contribueix a les demandes formulades pels municipis en matèria d'actualització de l'equipament informàtic.
Tenen com a objectiu millorar l'assistència i ampliar els serveis prestats per part de les administracions públiques a la ciutadania, així com afavorir, d'una forma més efectiva, la implementació de l'administració electrònica.
L'alcalde, Eugenio Fortaña, ha manifestat la seua satisfacció “doncs es tracta d'inversions necessàries que gràcies a la Diputació no repercuteixen en les arques municipals”.

 

 

El Área de Modernización y Administración Electrónica de la Diputación de Valencia ha entregado al Ayuntamiento de Turís cinco ordenadores. El consistorio se ha adherido al programa creado por el ente supramunicipal por el que contribuye a las demandas formuladas por los municipios en materia de actualización del equipamiento informático.
Tienen como objetivo mejorar la asistencia y ampliar los servicios prestados por parte de las administraciones públicas a la ciudadanía, así como favorecer, de una forma más efectiva, la implementación de la administración electrónica.
El alcalde, Eugenio Fortaña, ha manifestado su satisfacción “pues se trata de inversiones necesarias que gracias a la Diputación no repercuten en las arcas municipales”.