Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
L'escola municipal de futbol base Atlètic Turís es presenta davant la seua afició
8/11/2017

Amb la il•lusió com a al•licient i els jugadors com a únics protagonistes es va presentar abans o afició l'Escola Municipal de Futbol Base Atlètic Turís. Els vuit equips que la conformen van desfilar entre aplaudiments de familiars i amics per a anar component la gran foto de família.
El Regidor d'Esport Base, Gabriel Hervàs, es va encarregar de començar la gala animant a tots els integrants de l'escola a “gaudir amb l'esport d'una manera sana i sempre són el respecte com a bandera. Si ho passeu be practicant el futbol açò és l'important. Després ja vindran els èxits”, va animar el regidor.
Al mateix temps va manifestar el seu agraïment als pares per confiar en el cos tècnic de l'escola i pel sacrifici que suposa acompanyar-los setmana rere setmana al llarg de la lliga.
I a partir d'ací un a un van ser presentats tots els equips de l'escola entre aplaudiments i fervorosos crits de l'afició. Enguany Atlètic Turís jugarà en les categories juvenil, cadet, infantil, aleví A i B, benjamí, prebenjamí i querubí.

 

 

Con la ilusión como aliciente y los jugadores como únicos protagonsitas se presentó antes u afición la Escuela Municipal de Fútbol Base Atléctic Turís.
Los ocho equipos que la conforman desfilaron entre aplausos de familiares y amigos para ir componiendo la gran foto de familia.
El Concejal de Deporte Base, Gabriel Hervás, se encargó de empezar la gala animando a todos los integrantes de la escuela a “disfrutar con el deporte de una manera sana y siempre son el respeto como bandera. Si os lo pasáis bien practicando el fútbol eso es lo importante. Luego ya vendrán los éxitos”, animó el concejal.
Al mismo tiempo manifestó su agradecimiento a los padres por confiar en el cuerpo técnico de la escuela y por el sacrificio que supone acompañarles semana tras semana a lo largo de la liga.   
Y a partir de ahí uno a uno fueron presentados todos los equipos de la escuela entre aplausos y fervorosos gritos de la afición. Este año Atlétic Turís jugará en las categorías juvenil, cadete, infantil, alevín A y B, benjamín, prebenjamín y querubín.