Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
Luís Félix Martínez guanya la XIII edició del gran fons de Turís memorial Raimon Soria
12/02/2018

El Gran Fons de Turís memorial Raimon Soria gaudeix de bona salut i mostra d'açò són els més de 600 corredors -entre prova absoluta, categories inferiors i carrera d'iniciació- que van partir de la línia d'eixida per a afrontar els 16 km que consta (8,5km la carrera d'iniciació).
Malgrat ser un matí realment fresc l'esperit esportiu va resultar vencedor pels ànims i les ganes de tots els participants que d'esta forma donaven inici també el VIII Circuit Ribera del Xúquer de Caixa Popular.
En la categoria absoluta el vencedor va ser Luís Félix Martínez Gómez, del Serrano Club d'Atletisme, amb un temps de 53:23. Tot un honor comptar amb la presència d'este prestigiós corredor per a esta prova turisana que s'ha consolidat ja i que és referència per als amants del running.
En segon i tercer lloc van quedar José Luís Almi, del Almirunning Cullera, i Alejandro Tormo, del Riberfire and Ricky , amb 54:24 i 55:04 respectivament. Les tres primeres fèmines a arribar a meta van ser Lucía Alberola, del Crespo Runners, amb 01:08:20; Sandra Pla, del Caixa Rural Algemesí, amb 01:08:56; i Aurora Piqueres, del Riberfire and Ricky sporteam, amb 01:09:57.
En l'apartat local Jesús Quiles va ser el primer realitzant una superba actuació i quedant sisè de la general amb 58:20. Jaime Lozano i Javi Guaita, amb 01:02:20 i 1:03:58 van copar el podi masculí mentre que en el femení ho van fer María Domingo, del Marjana Chiva, amb 01:19:55; Silvia Fortaña, del Club Natació Turís, amb 01:28:01 i Ada Salazar, del Pioneros de Sudamérica, amb 01:41:02.
L'Ajuntament de Turís prepara cada any la carrera amb la inestimable col•laboració del Club Triesport de Turís que s'encarrega de l'estupenda organització que any rere any atrapa a tanta quantitat de corredors.
El regidor d'Esports, Iván Picó, que es va encarregar del lliurament de trofeus junt amb l'Acalde, Eugenio Fortaña, i representants de Caixa Turís, entitat que també col•labora amb el gran fons, va voler manifestar el seu “agraïment a tots els que fan possible que ja siga un referent. El treball del Club Triesport és impagable però també cal esmentar als voluntaris, Policia Local, Protecció Civil, a integrants del Club BTT i als patrocinadors. Sense oblidar a la gent en els carrers animant i, per descomptat, a la presència un any més de la família de Raimon Soria”.
Eugenio Fortaña es va manifestar en els mateixos termes: “crec que el gran fons és una prova de tots i el seu indubtable èxit és fruit del treball col•lectiu gràcies al qual el nostre municipi ofereix una de les seues millors cares, la de l'esport i la solidaritat”. I és que la present edició va tenir també un component benèfic, ja que la recaptació obtinguda es va destinar íntegrament a AVAPACE, a la qual es va donar 585 euros.
Totes les classificacions, tan individuals com per equips, poden consultar-se en la web de Cronorunner.

 

 

El Gran Fondo de Turís memorial Raimon Soria goza de buena salud y muestra de ello son los más de 600 corredores -entre prueba absoluta, categorías inferiores y carrera de iniciación- que partieron de la línea de salida para afrontar los 16km de que consta (8,5km la carrera de iniciación).
Pese a ser una mañana realmente fría el espíritu deportivo resultó vencedor por los ánimos y las ganas de todos los participantes que de esta forma daban inicio también el VIII Circuit Ribera del Xúquer de Caixa Popular.
En la categoría absoluta el vencedor fue Luís Félix Martínez Gómez, del Serrano Club de Atletismo, con un tiempo de 53:23. Todo un honor contar con la presencia de este prestigioso corredor para esta prueba turisana que se ha consolidado ya y que es referencia para los amantes del running. En segundo y tercer lugar quedaron José Luís Almi, del Almirunning Cullera, y Alejandro tormo, del Riberfire and Ricky sporteam, con 54:24 y 55:04 respectivamente. Las tres primeras féminas en llegar a meta fueron Lucía Alberola, del Crespo Runners, con 01:08:20; Sandra Pla, del Caixa Rural Algemesí, con 01:08:56; y Aurora Piqueres, del Riberfire and Ricky sporteam, con 01:09:57.
En el apartado local Jesús Quiles fue el primero realizando una soberbia actuación y quedando sexto de la general con 58:20. Jaime Lozano y Javi Guaita, con 01:02:20 y 1:03:58 coparon el pódium masculina mientras que en el femenino lo hicieron María Domingo, del Marjana Chiva, con 01:19:55; Silvia Fortaña, del Club Natación Turís, con 01:28:01 y Ada Salazar, del Pioneros de Sudamérica, con 01:41:02.
El Ayuntamiento de Turís auspicia cada año la carrera con la inestimable colaboración del Club Triesport de Turís que se encarga de la estupenda organización que año tras año atrapa a tanta cantidad de corredores.
El concejal de Deportes, Iván Picó, que se encargó de la entrega de trofeos junto al Acalde, Eugenio Fortaña, y representantes de Caixa Turís, entidad que también colabora con el gran fondo, quiso manifestar su “agradecimiento a todos los que hacen posible que ya sea un referente. El trabajo del Club Triesport es impagable pero también hay que mencionar a los voluntarios, Policía Local, Protección Civil, a integrantes del Club BTT y a los patrocinadores. Sin olvidar a la gente en las calles animando y, cómo no, a la presencia un año más de la familia de Raimon Soria”.
Eugenio Fortaña se manifestó en los mismos términos: “creo que el gran fondo es una prueba de todos y su indudable éxito es fruto del trabajo colectivo gracias al cual nuestro municipio ofrece una de sus mejores caras, la del deporte y la solidaridad”. Y es que la presente edición tuvo también un componente benéfico ya que la recaudación obtenida se destinó íntegramente a AVAPACE, a la que se donó 585 euros.
Todas las clasificaciones, tanto individuales como por equipos, pueden consultarse en la web de Cronorunner.