Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Nit màgica per als més menuts
8/01/2018

Turís va viure una de les nits més màgiques de l'any amb l'arribada de Les seues Majestats, els Reis Mags d'Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar. Les autoritats locals prepararen una rebuda en gran, amb tres majestuoses carrosses repletes de patges que, una vegada finalitzada la cavalcada, es van dedicar a repartir joguets per tot el poble. No obstant açò, algun que un altre privilegiat pogué arreplegar el seu regal de mà directa dels Reis en el Teatre Ideal.
El trajecte de la cavalcada va estar animat per coneguts personatges de dibuixos animats i tan grans com a xicotets reflectien en les seues cares autèntiques il·lusió i emoció al pas de la comitiva Real.

 

 

Turís vivió una de las noches más mágicas del año con la llegada de Sus Majestades, los Reyes Magos de Oriente: Melchor, Gaspar y Baltasar. Las autoridades locales prapararon un recibimiento a lo grande, con tres majestuosas carrozas repletas de pajes que, una vez finalizada la cabalgata, se dedicaron a repartir juguetes por todo el pueblo. No obstante, algún que otro privilegiado puedo recoger su regalo de mano directa del los Reyes en el Teatre Ideal.
El trayecto de la cabalgata estuvo animado por conocidos personajes de dibujos animados y tanto grandes como pequeños reflejaban en sus caras auténticas ilusión y emoción al paso de la comitiva Real.