Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
La Real Senyera ix als carrers de Turís en el 9 d’octubre
10/10/2017

Un any més l'homenatge a la Real Senyera va constituir l'acte central de la celebració del 9 d'octubre a Turís. L'ensenya dels valencians va descendir des del balcó de l'Ajuntament per a protagonitzar la processó cívica en què van participar les autoritats locals encapçalades per l’alcalde, Eugeni Fortanya, així com les principals associacions del poble, el món faller al complet i la Regina de les Festes, Andrea Nogueroles, acompanyada per la seua Cort d'Honor. La desfilada es va completar amb tots els veïns que van desitjar participar a nivell particular tancant la comitiva la Societat Musical Turisense.
La Real Senyera va ser portada en esta ocasió pel regidor Francisco Ricau, acompanyat pels regidors Isabel Guaita, Rafael Valero, Javi Marchuet i Ismael Corell. Després de la desfilada institucional la comitiva va tornar a les portes de l'edifici consistorial on va finalitzar l'acte amb la interpretació de l'Himne de la Comunitat Valenciana i una xocolatada per a tots els assistents.
No obstant açò, la festivitat de la Comunitat Valenciana ha tingut enguany diversos actes previs, com el concert a càrrec de la cantautora valenciana Eva Dénia, acompanyada per Merxe Martínez, que va presentar en el Teatre Ideal la seua nova obra "Quan abril era abril".
Diumenge a la vesprada, en col•laboració amb el Grup de Danses Turís, el Grup Arracades va oferir en la Plaça Vicent Ribes un sarau en el qual el públic va poder delectar-se i participar ballant amb tradicionals jotes i fandangos valencians, com així van fer la Reina de les festes, Andrea Nogueroles, i la seua Cort d'Honor.

 

 

Un año más el homenaje a la Real Señera constituyó el acto central de la celebración del 9 d’octubre en Turís.
La enseña de los valencianos descendió desde el balcón del Ayuntamiento para protagonizar la procesión cívica en la que participaron las autoridades locales así como las principales asociaciones del pueblo, el mundo fallero al completo y la Reina de las Fiestas, Carolina Algarra, acompañada por su Corte de Honor. El desfile se completó con todos los vecinos que desearon participar a nivel particular cerrando la comitiva la Sociedad Musical Turisense.
La Real Señera fue llevada en esta ocasión por el Concejal de Urbanismo y 4ºTeniente de Alcalde del Ayuntamiento, Rafael Valero, acompañado por los concejales Núria Montero, Toni Segura,  Francisco Ricau e Iván Picó.
Tras el desfile institucional la comitiva regresó a las puertas del edificio consistorial donde finalizó el acto con la interpretación del Himno de la Comunitat Valenciana y una chocolatada para todos los asistentes.
Sin embargo, la festividad de la Comunitat Valenciana ha tenido este año diversos actos previos, como el concierto a cargo de la cantautora valenciana Eva Dénia, acompañada por Merxe Martínez, que presentó en el Teatro Ideal su nueva obra "Quan abril era abril".
Domingo por la tarde, en colaboración con el Grup de Danses Turís, el Grupo Arracades ofreció en la Plaça vicent Ribes un sarau en el que el público pudo deleitarse y participar bailando con tradicionales jotas y fandangos valencianos, como así hicieron la Reina de las fiestas, andrea Nogueroles, y su Corte de Honor.

Concert Eva Dènia
Sarau
Processó cívica