Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
El Teatre Ideal acull l'exposició de l'escola d'adults
10/08/2017

La Reina de les Festes, Andrea Nogueroles, acompanyada per la seua cort d'Honor i les autoritats locals van inaugurar una nova exposició dins del programa cultural de les festes de la localitat. En aquesta ocasió es tracta d'una bona mostra dels treballs que els alumnes del taller de tall i confecció i d'arts plàstiques de l'escola d'adults realitzen durant el curs.
La directora del Centre de Formació de Persones Adultes, Ana Guzmán, va agrair a l'ajuntament el seu interès per mantenir la oferta del centre així com per apostar per aquestes exposicions que són una mostra palpable de com dedicar el temps d'oci a formar-se o desenvolupar habilitats culturals i artístiques.
La regidora d'Educació, Isabel *Guaita, es va mostrar molt satisfeta amb el resultat de la mostra i va manifestar el seu agraïment alhora que va animar “a totes les persones al fet que proven a apuntar-se a algun dels tallers i comprovar el bon ambient que es respira i per a disposar de la possibilitat d'aprendre coses noves”.

 

 

La Reina de las Fiestas, Andrea Nogueroles, acompañada por su corte de Honor y las autoridades locales inauguraron una nueva exposición dentro del programa cultural de las fiestas de la localidad. En esta ocasión se trata de una buena muestra de los trabajos que los alumnos del taller de corte y confección y de artes plásticas de la escuela de adultos realizan durante el curso.
La directora del Centro de Formación de Personas Adultas, Ana Guzmán, agradeció al ayuntamiento su interés por mantener la ofrta del centro así como por apostar por estas exposiciones que son una muestra palpable de cómo dedicar el tiempo de ocio a formarse o desarrollar habilidades culturales y artísticas.
La concejal de Educación, Isabel Guaita, se mostró muy satisfecha con el resultado de la muestra y manifestó su agradecimiento a la vez que animó “a todas las personas a que prueben a apuntarse a alguno de los talleres y comprobar el buen ambiente que se respira y para disponer de la posibilidad de aprender cosas nuevas”.