Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Turís celebra la crida en una gran jornada fallera
7/03/2018

Esperem que l'ambient, i el clima, que es va viure durant els últims actes fallers celebrats a Turís siga un reflex del de la setmana fallera, perquè llavors s'esperen unes festes immillorables.
Diumenge per la vesprada, i després de la vistosa cercavila que recorre els cinc casals, es va efectuar la gran crida a les falles de Turís a càrrec de totes les falleres majors que es van dirigir amb una sola i potent veu a la gran quantitat de públic. L'Alcalde, Eugenio Fortaña, va ser l'encarregat de donar-los pas no sense abans agrair la tasca del món faller “per fer possible que any rere any les nostres falles se superen i siguen un punt de referència després de les que se celebren a València”.
La intensa vesprada fallera va acabar amb una xocolatada per a tots els assistents i amb la vista posada ja en diumenge que ve, 11 de març, en què se celebraren al matí les dansades i a la vesprada s'inaugurarà l'exposició del ninot i s'oferirà un concert de música festera a càrrec de la Societat Musical Turisense.

 

 

Esperemos que el ambiente, y el clima, que se vivió durante los últimos actos falleros celebrados en Turís sea un reflejo de lo que se va a vivir la semana fallera, porque entonces se esperan unas fiestas inmejorables.
Domingo por la tarde, y tras el vistoso pasacalle que recorre los cinco casales, se efectuó la gran crida a las fallas de Turís a cargo de todas las falleras mayores que se dirigieron con una sola y potente voz a la gran cantidad de público. El Alcalde, Eugenio Fortaña, fue el encargado de darles paso no sin antes agradecer la labor del mundo fallero “por hacer posible que año tras año nuestras fallas se superen y sean un punto de referencia tras las que se celebran en Valencia”.
La intensa tarde fallera acabó con una chocolatada para todos los asistentes y con la vista puesta ya en el próximo domingo, 11 de marzo, en que se celebraran por la mañana las dansaes y por la tarde se inaugurará la exposición del ninot y se ofrecerá un concierto de música festera a cargo de la Sociedad Musical Turisense.