Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Turís informa al veïnat sobre el Pla Municipal d’ Igualtat
8/03/2018

Dimarts passat en el mercat municipal es va dur a terme la primera fase de la campanya per a informar sobre el Pla de Municipal d'Igualtat d'Homes i Dones que ha posat en marxa la Regidoria de Benestar Social. El veïnat va rebre de primera mà tota la informació del projecte que guiarà els pròxims anys per a aconseguir la igualtat formal i legal, però també real. A més de poder comprovar el grau de compromís que mantenim amb la igualtat de gènere
Segons ha explicat la regidora, Núria Montero, “esta campanya continuarà demà divendres en el mercat municipal i forma part del Pla d'Acció del nostre Pla Municipal d'Igualtat. Durant els pròxims mesos impulsarem una sèrie d'activitats per a treballar la igualtat d'homes i dones i el respecte a la diversitat de gènere”.
Per la seua part l’alcalde, Eugeni Fortaña, comenta que “la igualtat de gènere funciona i està donant lloc a societats més equitatives, civilitzades i tolerants. Però hem de posar l'accent en què és una labor que hem de realitzar entre totes les persones, ja que aconseguir la igualtat ens beneficia conjuntament com a societat”.

 

 

El pasado martes en el mercado municipal se llevó a cabo la primera fase de la campaña para informar sobre el Plan de Municipal de Igualdad de Hombres y Mujeres que ha puesto en marcha la Concejalía de Bienestar Social. El vecindario recibió de primera mano toda la información del proyecto que guiará los próximos años para conseguir la igualdad formal y legal, pero también real. Además de poder comprobar el grado de compromiso que mantenemos con la igualdad de género
Según ha explicado la regidora, Núria Montero, “esta campaña continuará mañana viernes en el mercado municipal y forma parte del Plan de Acción de nuestro Plan Municipal de Igualdad. Durante los próximos meses impulsaremos una serie de actividades para trabajar la igualdad de hombres y mujeres y el respecto a la diversidad de género”.
Por su parte el alcalde, Eugenio Fortaña, comenta que “la igualdad de género funciona y está dando lugar a sociedades más equitativas, civilizadas y tolerantes. Pero tenemos que hacer hincapié en qué es una labor que tenemos que realizar entre todas las personas, puesto que conseguir la igualdad nos beneficia conjuntamente como sociedad”.