Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Turís presenta el programa Ribera Impulsa
6/03/2018

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Turís ha acollit la primera reunió del pla Ribera Impulsa amb una notable assistència de públic interessat a conéixer la dinàmica del projecte. El pla està destinat a millorar l'ocupabilitat i fomentar l'emprendiduria social.
L'Alcalde, Eugenio Fortaña, ha volgut concloure la reunió explicant que des de l'Ajuntament “sempre aprofitem qualsevol tipus d'ajuda destinada a fomentar directament l'ocupació o bé fomentar els mecanismes i les eines que permeten crear-lo. Anteriorment ja ens adherirem a la Ribera Activa’t, amb un resultat molt positiu, i ara seguim amb La Ribera Impulsa, tots dos oferits per la Mancomunitat de la Ribera Alta. Esperem que aprofiteu estes iniciatives i que siguen d'utilitat per al vostre futur”.

 

 

El Salón de Plenos del Ayuntamiento de Turís ha acogido la primera reunión del plan Ribera Impulsa con una notable asistencia de público interesado en conocer la dinàmica del proyecto. El plan está destinado a mejorar la ocupabilidad y fomentar el emprendimiento social.
El Alcalde, Eugenio Fortaña, ha querido concluir la reunión explicando que desde el Ayuntamiento “siempre aprovechamos cualquier tipo de ayuda destinada a fomentar directamente el empleo o bien fomentar los mecanismos y las herramientas que permitan craearlo. Anteriormente ya nos adherimos a La Ribera Activa’t, con un resultado muy positivo, y ahora seguimos con La Ribera Impulsa, ambos ofrecidos des de la Mancomunidad de La Ribera Alta. Esperamos que aprovechéis estas iniciativas y que os sean de utilidad para el futuro”.