Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Turís tindrà un nou col•legi
5/12/2017

L'Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, i la Regidora d'Educació, Isabel Guaita, han mantingut una reunió de treball amb Jesús García, Sotsdirector General d'Infraestructures i Personal Tècnic de la Conselleria d'Educació, per a tractar la inclusió del municipi en el Pla Edificant del Consell pel qual es preveuen accions immediates tant de rehabilitació i manteniment en instal•lacions com de construcció de noves escoles.
Segons explica Eugenio Fortaña, la reunió ha sigut “molt fructífera ja que el nostre municipi s’adherirà a aquest projecte per a poder posar fi, mitjançant la construcció d'un nou centre, a l'actual situació de massificació que existeix en el col•legi Joaquín Muñoz”.
L'aplicació d'aquest pla permetrà també l'eliminació dels nombrosos barracons que s'han anat incrementant any rere any i que alberguen no solament diverses aules del col•legi sinó també el menjador.
Per a l'Alcalde de Turís “la construcció d'una nova escola és una fita molt important per al nostre poble que acaba amb la precarietat i la política de falta d'inversions que ha vingut patint el col•legi durant els últims vint anys”. “El pla és molt ambiciós”, continua explicant Fortaña, “i contempla la construcció d'un nou edifici al costat de l'institut de secundària en el qual se centralitzaran totes les línies d'ensenyament”.
La màxima autoritat turisana ha informat que “actualment el projecte està bastant avançat i afronta la fase d'adquisició de terrenys per a posar-los a la disposició de la Conselleria”. Encara que des de l'administració no es volen marcar terminis la veritat és que està previst que les obres puguen començar al més prompte possible.

 

 

El Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, y la Concejal de Educación, Isabel Guaita, han mantenido una reunión de trabajo con Jesús García, Subdirector General de Infraestructuras y Personal Técnico de la Conselleria de Educación, para tratar la inclusión del municipio en el Pla Edificant del consell por el que se prevén acciones inmediatas tanto de rehabilitación y mantenimiento en instalaciones como de construcción de nuevas escuelas.
Según explica Eugenio Fortaña, la reunión ha sido “muy fructífera ya que nuestro municipio se va a adherir a este proyecto para poder poner fin, mediante la construcción de un nuevo centro, a la actual situación de masificación que existe en el colegio Joaquín Muñoz”.
La aplicación de este plan permitirá también la eliminación de los numerosos barracones que se han ido incrementando año tras año y que albergan no sólo diversas aulas del colegio sino también el comedor.
Para el Alcalde de Turís “la construcción de una nueva escuela es un hito muy importante para nuestro pueblo que acaba con la precariedad y la política de falta de inversiones que ha venido padeciendo el colegio durante los últimos veinte años”. “El plan es muy ambicioso”, continua explicando Fortaña, “y contempla la construcción de un nuevo edificio junto al instituto de secundaria en el que se centralizarán todas las líneas de enseñanza”.
La máxima autoridad turisana ha informado que “actualmente el proyecto está bastante avanzado y afronta la fase de adquisición de terrenos para ponerlos a disposición de la Conselleria”. Aunque desde la administración no se quieren marcar plazos lo cierto es que está previsto que las obras puedan comenzar lo antes posible.