Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
Bans d'alcaldia

 

 

 

 

21-05-2018

L'Associació de mestresses de casa comunica que hui dilluns estaran cobrant i lliurant els bitllets per al viatge a Santa Pola de 19:00h a 20:00h.

La Asociación de amas de Casa comunicaque hoy lunes estarán cobrando y entregando los billetes para el viaje a Santa Pola de 19:00h a 20:00h.

 

 

La Regidoria de Cultura comunica que fins al 3 de juny es pot visitar en la Casa Museu l'exposició fotogràfica "València en blanc i negre". Es pot consultar l'horari en la pàgina web municipal.

La Concejalía de Cultura comunica que hasta el 3 de junio se puede visitar en la Casa Museo la exposición fotográfica "Valencia en blanco y negro". Se puede consultar el horario en la página web municipal.
 

18-05-2018

Jubilats i pensionistes comuniquen que es va a realitzar un viatge el 7 de juny a la Fira del Marisc al port "Azahar". Poden apuntar-se en el local social o a través de Fina o Mª Carmen.

Jubilados y pensionistas comunican que se va a realizar un viaje el 7 de junio a la Feria del Marisco al puerto Azahar. Puden apuntarse en el local social o a través de Fina o Mª Carmen.

 

 

L'Ajuntament de Turís convoca sis beques de dos mesos per a estudiants dins del programa de la Excel·lentíssima Diputació de València "La Dipu et beca". Els interessats poden consultar les bases i el model de sol·licitud en en tauler d'anuncis de la web municipal o en les oficines de l'Ajuntament. El termini per a presentar sol·licituds és del 21 de maig al 8 de juny.

El Ayuntamiento de Turís convoca seis bacas de dos meses para estudiantes dentro del programa de la Excelentísima Diputación de Valencia "La Dipu te beca". Los interesados pueden consultar las bases y el modelo de solicitud en en tablón de anuncios de la web municipal o en las oficinas del Ayuntamiento. El plazo para presentar solicitudes es del 21 de mayo al 8 de junio.

 

 

La Caixa Rural comunica als socis que dimarts que ve 22 de maig hi haurà assemblea general ordinària a les 20:00h en el Teatre Ideal.

La Caja Rural comunica a los socios que el próximo martes 22 de mayo habrá asamblea general ordinaria a las 20:00h en el Teatro Ideal.
 

 

17-05-2018

L'Ajuntament de Turís comunica que ja està obert el pas pel pont de la casa del riu.

El Ayuntamiento de Turís comunica que ya está abierto el paso por el puente de la casa del río.

 

16-05-2018

La Regidoria d'Esports comunica que del 28 de maig al 22 de juny estarà obert el termini per a apuntar-se als cursos intensius de natació d'estiu. Més informació en les instal·lacions de la piscina municipal Raimon Soria.

La Concejalía de Deportes comunica que del 28 de mayo al 22 de junio estará abierto el plazo para apuntarse a los cursos intensivos de natación de verano. Más información en las instalaciones de la piscina municipal Raimon Soria.

 

 

S'informa a tots els pares i mares que estiguen interessats en el plurilingüisme en la situació actual que demà dijous, 17 de maig, a les 18:00h, hi haurà una ponència en el saló d'actes de la Caixa Rural.

Se informa a todos los padres y madres que estén interesados en el plurilingüismo en la situación actual que mañana jueves, 17 de mayo, a las 18:00h, habrá una ponencia en el salón de actos de la Caja Rural.

 

15-05-2018

Es comunica que el mercat ambulant del rastre estarà diumenge que ve, 20 de maig, al matí en la Plaza Vicent Ribes.

Se comunica que el mercadillo del rastro estará el próximo domingo, 20 de mayo, por la mañana en la Plaza Vicent Ribes.

 

 

El mercat municipal comunica que demà dimecres, 16 de maig, a les 12:00h se celebrarà el sorteig dels vals de compra.

El mercado municipal comunica que mañana miércoles, 16 de mayo, a las 12:00h se celebrará el sorteo de los vales de compra.

 

 

Es comunica a la quinta del 54 que el divendres 18 de maig se celebrarà un sopar en el bar La Zona. Els interessats que passen pel bar a apuntar-se.

Se comunica a la quinta del 54 que el viernes 18 de mayo se celebrará una cena en el bar La Zona. Los interesados que pasen por el bar a apuntarse.

 

 

Viatges Turís comunica que té un viatge a Lorda i Andorra per al mes de juny i un altre per a setembre a Portugal i Càceres i un altre per a les festes de Benidorm. Per a més informació passar per l'agència.

Viajes Turís comunica que tiene un viaje a Lourdes y Andorra para el mes de junio y otro para septiembre a Portugal y Cáceres y otro para las fiestas de Benidorm. Para más información pasar por la agencia.

 

10-05-2018

La Regidoria d'Esports comunica que ja està obert el termini per a apuntar-se al campus de futbol. Els interessats poden passar per l'Ajuntament o descarregar-se la sol·licitud des de la pàgina web municipal.

La Concejalía de Deportes comunica que ya está abierto el plazo para apuntarse al campus de fútbol. Los interesados pueden pasar por el Ayuntamiento odescargarse la solicitud desde la página web municipal.

 

09-05-2018

L'Associació d'Ames de Casa comunica que es va a realitzar un viatge a Astúries. Els interessats que passen a apuntar-se. També es va a realitzar una excursió d'un dia a Santa Pola i l'illa de Tabarca. Els interessats poden passar pel local social el divendres de 19:00h a 20:00h.

La Asociación de Amas de Casa comunica que se va a realizar un viaje a Asturias. Los interesados que pasena a puntarse. También se va a realizar una excursión de un día a Santa Pola i la isla de Tabarca. Los interesados pueden pasar por el local social el viernes de 19:00h a 20:00h.

 

 

La falla Els Barris comunica als interessats a participar en el campionat de parxís que poden passar a apuntar-se per l'estanc de la plaça.

La falla Els Barris comunica a los interesados en participar en el campenato de parchís que pueden pasar a apuntarse por el estanco de la plaza.

 

08-05-2018

La falla Av. Corts Valencianes comunica que hui de 17:15h a 19:30h i el dimecres de 18:00h a 21:00h estaran arreplegant aliments per al Cotolengo.

La falla Avda. Corts Valencianes comunica que hoy de 17:15h a 19:30h y el miércoles de 18:00h a 21:00h estarán recogiendo alimentos para el Cotolengo.

 

 

El president de la Comunitat de Regants Horasa convoca a tots els comuneros a la Junta General Extraordinària que se celebrarà demà dimecres 9 de maig a les 20:00h en primera i a les 20:30h en segona convocatòria en l'edifici social de la Caixa Rural de Turís.

El presidente de la Comunidad de Regantes Horasa convoca a todos los comuneros a la Junta General Extraordinaria que se celebrará mañana miércoles 9 de mayo a las 20:00h en primera y a las 20:30h en segunda convocatoria en el edificio social de la Caixa Rural de Turís.
 

 

30-04-2018

L'Associació de jubilats comunica a totes les persones que van al viatge del dia 16 que poden passar a pagar els bitllets.

La Asociación de jubilados comunica a todas las personas que van al viaje del día 16 pueden pasar a pagar los billetes.

 

 

El Partit Socialista comunica que estaran venent els tíquets per al dinar del dia 1 de maig esta vesprada de 19:00h a 21:00h en la seu.

El Partido Socialista comunica que estarán vendiendo los tíckets para la comida del día 1 de mayo esta tarde de 19:00h a 21:00h en la sede.

 

27-04-2018

El C.P. Joaquín Muñoz informa que del 17 al 24 de maig s'obri el termini d'admissió per a l'alumnat nascut en 2015. El pròxim 8 de maig se celebrarà una reunió en l'edifici de dalt per a informar dels aspectes relatius al procés d'admissió i matrícula per al pròxim curs.

El C.P. Joaquín Muñoz informa que del 17 al 24 de mayo se abre el plazo de admisión para el alumnado nacido en 2015. El próximo 8 de mayo se celebrará una reunión en el edificio de arriba para informar de los aspectos relativos al proceso de admisión y matrícula para el próximo curso.

 

26-04-2018

La Regidoria de Cultura convida als veïns al concert del grup "Nius de Nit" que tindrà lloc este dissabte a les 24:30h en la Plaça Vicent Ribes. Després hi haurà discomòbil.

La Concejalía de Cultura invita a los vecinos al concierto del grupo "Nius de Nit" que tendrá lugar este sábado a las 24:30h en la Plaça Vicent Ribes. Después habrá discomóvil.

 

 

La falla els Barris convida als veïns a la representació del musical "La Llamada" que tindrà lloc diumenge que ve a les 19:30h en el Teatre Ideal.

La falla els Barris invita a los vecinos a la representación del musical "La Llamada" que tendrá lugar el próximo domingo a las 19:30h en el Teatre Ideal.

 

 

El Partit Socialista de Turís comunica que ja estan a la venda els tíquets per al dinar de l'1 de maig en horari de 19:00h a 21:00h.

El Partido Socialista de Turís comunica que ya están a la venta los tíckets para la comida del 1 de mayo en horario de 19:00h a 21:00h.

 

 

L'Ajuntament de Turís comunica que a causa d'unes obres que es van a realitzar en el pont de La Roda estarà el tràfic tallat a partir del dilluns 30 d'abril.

El Ayuntamiento de Turís comunica que debido a unas obras que se van a realizar en el puente de La Roda estará el tráfico cortado a partir del lunes 30 de abril.

 

 

L'Ajuntament de Turís comunica que avui dijous, 26 d'abril, en el saló de plens hi haurà ple ordinari. Serà públic.

El Ayuntamiento de Turís comunica que hoy jueves, 26 de abril, en el salón de plenos habrá pleno ordinario. Será público.

 

24-04-2018

La Regidoria d'Educació informa que fins al 21 de maig queda obert el termini per a presentar projecte de coordinació per a l'escola d'estiu d'enguany.

La Concejalía de Educación informa que hasta el 21 de mayo queda abierto el plazo para presentar proyecto de coordinación para la escuela de verano de este año.

 

 

Viatges Turís comunica que té un viatge a Portugal i Càceres per al mes de setembre. Per a més informació passar per l'agència.

Viajes Turís comunica que tiene un viaje a Portugal y Cáceres para el mes de septiembre. Para más información pasar por la agencia.

 

 

Les Obreres de la Creu informen que la loteria de les missions del 19 de març es pagarà en la ferreteria d'Adelina.

Las Obreras de la Cruz informan que la lotería de las misiones del 19 de marzo se pagará en la ferretería de Adelina.

 

 

La Regidoria de Cultura convida als veïns a la inauguració de l'exposició "València en blanc i negre" que tindrà lloc divendres que ve, 27 d'abril, a les 19:00h en la Casa Museu.

La Concejalía de Cultura invita a los vecinos a la inauguración de la exposición "Valencia en blanc i negre" que tendrá lugar el próximo viernes, 27 de abril, a las 19:00h en la Casa Museo.

 

 

La Regidoria de Cultura i Educació convida al poble a la inauguració de la III Fira del Llibre que se celebrarà dissabte que ve, 28 d'abril, a les 11:00h en la Plaça Vicent Ribes. Durant tot el dia hi haurà activitats i tallers per a totes les edats.

La Concejalía de Cultura y Educación invita al pueblo a la inauguración de la III Feria del Libro que se celebrará el próximo sábado, 28 de abril, a las 11:00h en la Plaça Vicent Ribes. Durante todo el día habrá actividades y talleres para todas las edades.

 

 

La presidenta de les "camareres" comunica que esta vesprada a les 16:30h es netejarà l'ermita.

La presidenta de las camareras comunica que esta tarde a las 16:30h se limpiará la ermita.

 

19-04-2018

Es comunica que dilluns que ve, 23 d'abril, a les 10:30h i a les 17:00h en el local de les Ames de Casa hi haurà una xarrada-taller sobre organització i higiene en la llar.

Se comunica que el próximo lunes 23 de abril a las 10:30h y a las 17:00h en el local de las Amas de Casa habrá una charla-taller sobre organización e higiene en el hogar.

 

 

L'Ajuntament convida als veïns a la inauguració del nou Centre d'Associacions i Joventut que se celebrarà el divendres, 20 d'abril, a les 19:00h.

El Ayuntamiento invita a los vecinos a la inauguración del nuevo Centro de Asociaciones y Joventud que se celebrará el viernes, 20 de abril, a las 19:00h.

 

 

La Regidoria de Cultura comunica que este cap de setmana en el Teatre-Cinema Ideal es projectarà la pel·lícula: "Campeones". Poden consultar-se els horaris en la pàgina web municipal.

La Concejalía de Cultura comunica que este fin de semana en el Teatre-Cinema Ideal se proyectará la película: "Campeones". Pueden consultarse los horarios en la página web municipal.

 

 

La Turisana comunica als socis que aquesta nit a les 20:00h en primera convocatòria i a les 20:30h en segona convocatòria, en el Teatre Ideal se celebrarà junta general de les normes de la campanya de la fruita.

La Turisana comunica a los socios que esta noche a las 20:00h en primera convocatoria y a las 20:30h en segunda convocatoria, en el Teatreo Ideal se celebrará junta general de las normas de la campaña de la fruta.

 

17-04-2018

Viatges Turís comunica que té un viatge a Portugal i Cáceres per a setembre. Per a més informació passar per l'agència.

Viajes Turís comunica que tiene un viaje a Portugal y cáceres para septiembre. Para más información pasar por la agencia.

 

 

Mans Unides comunica que el divendres 20 d'abril a les 21:30h se celebrarà el tradicional sopar contra el fam en el local multiusos. Les entrades estan a la venda en la Ferreteria Hogar i en l'agència de viatges Turís.

Manos Unidas comunica que el viernes 20 de abril a las 21:30h se celebrará la tradicional cena contra el hambre en el local multiusos. Las enradas están a la venta en la Ferretería Hogar y en la agencia de viajes Turís.

 

 

La falla Av. Corts Valencianes comunica que este dissabte 21 d'abril se celebrarà el menjar de l'apuntà i a la vesprada i diumenge se celebrarà la festa del "quinto" i tapa.

La falla Avda. Corts Valencianes comunica que este sábado 21 de abril se celebrará la comida de la apuntà y por la tarde y domingo se celebrará la fiesta del quinto y tapa.

 

 

16-04-2018

El mercat municipal comunica que demà dimarts, 17 d'abril, a les 12:00h es farà el sorteig del val de compra. Serà públic.

El mercado municipal comunica que mañana martes, 17 de abril, a las 12:00h se realizará el sorteo del vale de compra. Será público. 

 

 

13-04-2018

L'Ajuntament de Turís comunica que estan a la venda els tíckets per al sopar de la caldereta de bou del 21 d'abril en la plaça Vicent Ribes. Després hi haurà discomòbil.

El Ayuntamiento de Turís comunica que están a la venta los tíckets para la cena de la caldereta de toro del 21 de abril en la plaza Vicent Ribes. Después habrá discomóvil.

 

 

El C.D. Turís comunica a socis i simpatitzants que demà dissabte a les 17:00h en el camp municipal es jugarà el partit de primera regional contra el Alaquás-Walter.

El C.D. Turís comunica a socios y simpatizantes que mañana sábado a las 17:00h en el campo municipal se jugará el partido de primera regional contra el Alacuás-Walter.

 

12-04-2018

La penya taurina El Último convida als veïns als actes que va a celebrar este cap de setmana en el carrer Metge Soler amb els següents horaris: divendres a les 00:00h; dissabte a les 13:30h, 18:30h i 23:30h; i diumenge a les 13:30h i 18:30h.

La peña taurina El Último invita a los vecinos a los actos que va a celebrar este fin de semana en la calle Médico Soler con los siguientes horarios: viernes a las 00:00h; sábado a las 13:30h, 18:30h y 23:30h; y domingo a las 13:30h y 18:30h.

 

 

L'Agrupació Cultural comunica que demà divendres comença el campionat de parxís a les 17:30h. Per a apuntar-se parlar amb algun membre de la directiva.

La Agrupación Cultural comunica que mañana viernes empieza el campeonato de parchís a las 17:30h. Para apuntarse hablar con algún miembro de la directiva.

 

 

Per ells, amics dels discapacitats de Turís convida als veïns a l'acte de celebració del 10é Aniversari del Centre Ocupacional el pròxim dissabte 14 d'abril a les 19:00h a les portes del centre.

Per ells, amics dels discapacitats de Turís invita a los vecinos al acto de celebración del 10º Aniversario del Centro Ocupacional el próximo sábado 14 de abril a las 19:00h a las puertas del centro.

 

11-04-2018

L'Ajuntament comunica que dimarts que ve 17 d'abril a les 11:00h en el saló de Plens tindrà lloc una jornada formativa sobre economía social i cooperativisme.

El Ayuntamiento comunica que el próximo martes 17 de abril a las 11:00h en el salón de Plenos tendrá lugar una jornada formativa sobre conomía social y cooperativismo.

 

 

La Regidoria d'Educació i Cultura comunica que divendres que ve 13 d'abril a les 18:00h en la biblioteca municipal tindrà lloc el contacontes "Berenar de contes".

La Concejalía de Educación y Cultura comunica que el próximo viernes 13 de abril a las 18:00h en la biblioteca municipal tendrá lugar el cuentacuentos "Berenar de contes".

 

06-04-2018

El president del Club Esportiu de Caça La Cinegética comunica que hui de 19:00h a 20:00h en la seu del club es repartiran les autoritzacions per a realitzar esperes al senglar.

El presidente del Club Deportivo de Caza La Cinegética comunica que hoy de 19:00h a 20:00h en la sede del club se repartirán las autorizaciones para realizar esperas al jabalí.

 

 

La Regidoria de Cultura comunica este cap de setmana en el teatre-cinema Ideal es projectarà la pel·lícula "El fill de bigfoot". Poden consultar els horaris en l'agenda de la pàgina web municipal.

La Concejalía de Cultura comunica que este fin de semana en el teatro-cine Ideal se proyectará la película "El hijo de bigfoot". Pueden consultar los horarios en la agenda de la página web municipal.

 

05-04-2018

L'Associació d'Ames de casa comunica que demà divendres 6 d'abril en el local social hi haurà una exposició de mantons i mantilles amb horari de 10:00h a 14:00h i 16:00h a 20:00h.

La Asociación de amas de Casa comunica que mañana viernes 6 de abril en el local social habrá una exposición de mantones y mantillas con horario de 10:00h a 14:00h y 16:00h a 20:00h.

 

28-03-2018

La Regidoria de Cultura comunica que els dies 29, 30 i 31 de març i 1 d'abril al Teatre Cinema Ideal es projectaran les pel·lícules "Peter Rabbit" i "La Tribu". Poden consultar els horaris en l'agenda de la web municipal.

La Concejalía de Cultura comunica que los días 29, 30 y 31 de marzo y 1 de abril en el Teatre Cinema Ideal se proyectarán las películas "Peter Rabbit" y "La Tribu". Pueden consultar los horarios en la agenda de la web municipal.

 

26-03-2018

L'almàsera recorda als seus socis que l'últim dia de repartiment d'oli és el dimecres 28 de març.

La almazara recuerda a sus socios que el último día de reparto de aceite es el miércoles 28 de marzo.

 

 

L'església Evangèlica comunica als beneficiats amb els aliments de la Creu Roja que el dimarts 27 de març hi haurà repartiment en el local multiusos de l'Ajuntament a les 17:00h.

La iglesia evangélica comunica a los beneficiados con los alimentos de la Cruz Roja que el martes 27 de marzo habrá reparto en el local multiusos del Ayuntamiento a las 17:00h.

 

16-03-2018

L'Ajuntament comunica que a partir d'avui divendres, 16 de març, els contenidors del carrer Ramón y Cajal se situaran en el cantó del teatre.

El Ayuntamiento comunica que a partir de hoy viernes, 16 de marzo, los contenedores de la calle Ramón y Cajal se situarán en la esquina del teatro.

 

 

Pirotecnia Turís comunica que demà a les 14:00h dispararà la mascletà de la Plaça de l'Ajuntament. Es podrà vore en directe pel canal Ocho Mediterráneo.

 

 

L'Associació d'Ames de Casa comunica que avui divendres, 16 de març, estaran apuntant per al berenar de pasqua en horari de 18:30h a 19:30h.

La Asociación de amas de Casa comunica que hoy viernes, 16 de marzo, estarán apuntando para la merienda de pascua en horario de 18:30h a 19:30h.

 

14-03-2018

L'Associació d'Ames de Casa comunica que hui dimecres 14 de març de 18:30h a 19:30h estaran apuntant per al berenar de pasqua en el local social.

La Asociación de Amas de Casa comunica que hoy miércoles 14 de marzo de 18:30h a 19:30h estarán apuntando para la merienda de pascua en el local social.

 

 

La Regidoria de Benestar Social comunica que hui dimecres, 14 de març, a les 16:00h en el centre de serveis socials se celebrarà la segona sessió del taller "Les dones en les xarxes socials".

La Concejalía de Bienestar Social comunica que hoy miércoles, 14 de marzo, a las 16:00h en el centro de servicios sociales se celebrará la segunda sesión del taller "Las mujeres en las redes sociales".

 

 

L'Agrupació Cultural comunica que el 4 d'abril se celebrarà el sopar del soterrar de la sardina. Els interessats a assistir que ho comuniquen a qualsevol membre de la junta directiva. Places limitades.

La Agrupación Cultural comunica que el 4 de abril se celebrará la cena del entierro de la sardina. Los interesados en asistir que lo comuniquen a cualquier miembro de la junta directiva. Plazas limitadas.

 

 

El mercat municipal comunica que cada tiquet de compra participarà en un sorteig mensual.

El mercado municipal comunica que cada tícket de compra participará en un sorteo mensual.

La falla Els Barris comunica que hui a les 18:00h hi haurà "canjeo" en el casal.

La falla Els Barris comunica que hoy a las 18:00h habrá canjeo en el casal.

 

09-03-2018

L'Ajuntament comunica que hui a les 22:00h emetran un reportatge sobre la crida de les falles de Turís en el programa "Anem de festa" de 8 Mediterraneo.

El Ayuntamiento comunica que hoy a las 22:00h emitirán un reportaje sobre la crida de las fallas de Turís en el programa 2anem de festa" de 8 Mediterráneo.

 

 

Junta Local Fallera convida als actes que se celebraran diumenge que ve 11 de març. A les 12:30 les dansades des de la Plaza Vicent Ribes i a les 18:30h inauguració de l'exposició del ninot en el Teatre Ideal i a continuació concert a càrrec de la Societat Musical Turisense.

Junta Local Fallera invita a los actos que se celebrarán el próximo domingo 11 de marzo. A las 12:30 las dansades desde la Plaza Vicent Ribes i a las 18:30h inauguración de la exposición del ninot en el Teatre Ideal y a continuación concierto a cargo de la Sociedad Musical Turisense.

 

 

La Regidoria de Benestar Social comunica que els pròxims dimarts i dimecres 13 i 14 de març es va a celebrar el taller "La dona en les xarxes socials". Serà a les 16:00h en l'edifici de serveis socials.

La Concejalía de Bienestar Social comunica que los próximos martes y miércoles 13 i 14 de marzo se va a celebrar el taller "La mujer en las redes sociales". Será a las 16:00h en el edificio de servicios sociales.
 

 

07-03-2018

El centre d'educació infantil La Trilladora informa que s'obri el període de matrícula per als xiquets i xiquetes que vagen a entrar a l'abril. Pansa pel centre del 7 al 16 de març en horari de 9:00 a 10:00 per a arreplegar i presentar la documentació.

El centro de educación infantil La Trilladora informa que se abre el periodo de matrícula para los niños y niñas que vayan a entrar en abril. Pasa por el centro del 7 al 16 de marzo en horario de 9:00 a 10:00 para recoger y entregar la documentación.
 

 

05-03-2018

Aula Integral informa que demà dissabte 3 de març de 10:30h a 13:30h es farà workshop en anglès. L'alumnat ha de portar esmorzar, un cartó tipus caixa de cereals i calçat per a caminar.

Aula Integral informa que mañana sábado 3 de marzo de 10:30h a 13:30h se hará workshop en inglés. El alumnado debe llevar almuerzo, un cartón tipo caja de cereales y calzado para caminar.

 

 

El C.D. Turís comunica a socis i simpatitzants que demà dissabte 3 de març a les 17:15h en el camp de futbol municipal es jugarà el partit de lliga de priemra regional contra el Mislata.

El C.D. Turís comunica a socios y simpatizantes que mañana sábado 3 de marzo a las 17:15h en el campo de fútbol municipal se jugará el partido de liga de primera regional contra el Mislata.

 

 

L'Ajuntament informa que es va a realitzar una jornada d'especialització de varietats de cítrics el 8 de març, de 17:00h a 20:00h. Per a més informació passar per l'Ajuntament.

El Ayuntamiento informa que se va a realizar una jornada de especialización de variedades de cítricos el 8 de marzo, de 17:00h a 20:00h. Para más información pasar por el Ayuntamiento.

 

 

La Concejalía de Benestar social comunica que, dins de les activitats de la setmana de la dona, dilluns que ve, 5 de març, a les 18:00h en el Teatre Ideal se celebrarà un concert a càrrec del quintet de vent L' Opflutes. Als 19:30h en la Casa Museu s'inaugurarà l'exposició de l'alumnat de Dolo Torrelles "Autors i imatges de dones".

La Concejalía de Bienestar social comunica que, dentro de las actividades de la semana de la mujer, el próximo lunes, 5 de marzo, a las 18:00h en el Teatre Ideal se celebrará un concierto a cargo del quinteto de viento L'Opflutes. A les 19:30h en la Casa Museo se inaugurará la exposición del alumnado de Dolo Torrelles "Autores e imágenes de mujeres".
 

 

01-03-2018

Qui s'haja trobat unes claus de cotxe que les manifeste i se li gratificarà.

Quien se haya encontrado unas llaves de coche que las manifieste y se le gratificará.

 

 

La Regidoria d'Educació i Cultura comunica que demà divendres, 2 de març, a les 18:00h hi haurà contacontes en la biblioteca municipal amb el títol: "Per què les zebres tenen ratlles i altres contes de la sabana".

La Concejalía de Educación y Cultura comunica que mañana viernes, 2 de marzo, a las 18:00h habrá cuentacuentos en la biblioteca municpal con el título: "Por qué las cebras tienen rallas y otros cuentos de la sabana".

 

 

L'almàssera comunica que el repartiment d'oli comença hui dijous, 1 de març. L'horari és de 8:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h.

La almazara comunica que el reparto de aceite comienza hoy jueves, 1 de marzo. El horario es de 8:30h a 14:00h y de 16:00h a 18:00h.