Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Bans d'alcaldia

 

 

 

 

 

28-06-2017

L'Associació de Jubilats recorda que demà a les 8:00 h eixirà el viatge a Rubielos des del local social.

La Asociación de Jubilados recuerda que mañana a las 8:00h saldrá el viaje a Rubielos desde el local social.

 

 

Farmàcia Les Cassets comunica que el dijous 29 de juny a les 10:30 h hi haurà una xarrada sobre higiene íntima de la dona.

Farmacia Les Casetes comunica que el jueves 29 de junio a las 10:30h habrá una charla sobre higiene íntima de la mujer.

 

 

L'Església Evangèlica comunica que aquest divendres 30 de juny repartirà el menjar de la Unió Europea per a les persones necessitades. Es repartirà a partir de les 17:00h en el local situat al costat de la Policia Local.

La Iglesia Evangélica comunica que este viernes 30 de junio repartirá la comida de la Unión Europea para las personas necesitadas. Se repartirá a partir de las 17:00h en el local situado junto a la Policía Local.

 

 

La cooperativa La Turisana comunica als socis que divendres que ve 30 de juny és l'últim dia per a sol·licitar el pla operatiu del 2018.

La cooperativa La Turisana comunica a los socios que el próximo viernes 30 de junio es el último día para solicitar el plan operativo de 2018.

 

 

Autobusos Buñol comunica que a partir del dia 4 tots els dimarts i dijous a les 9:55 h passarà un autobús directe a la platja de la Malvarrosa.

Autobuses Buñol comunica que a partir del día 4 todos los martes y jueves a las 9:55h pasará un autobús directo a la playa de la Malvarrosa.

 

 

27-06-2017

L'Ajuntament de Turís comunica als veïns que han de respectar l'horari per a tirar la brossa en els contenidors de 20:00 h a 22:00 h, i recorda que han d'usar l'ecoparc o els contenidors pertinents per a tot tipus de desaprofitaments no orgànics.

El Ayuntamiento de Turís comunica a los vecinos que deben respetar el horario para tirar la basura en los contenedores de 20:00h a 22:00h, y recuerda que deben usar el ecoparque o los contenedores pertinentes para todo tipo de desperdicios no orgánicos.

 

 

La Regidoria d'Educació informa que el dijous a les 20:00 h hi haurà una reunió per a les famílies sobre l'escola d'estiu en el saló de plens.

La Concejalía de Educación informa que el jueves a las 20:00h habrá una reunión para las familias sobre la escuela de verano en el salón de plenos.

 

 

La Regidoria de Cultura convida als veïns a la inauguració de l'exposició a càrrec dels alumnes del taller de pintura artística del Centre de Formació de Persones Adultes que tindrà lloc divendres que ve 30 de juny a les 20:00 h en la Casa Museu.

La Concejalía de Cultura invita a los vecinos a la inauguración de la exposición a cargo de los alumnos del taller de pintura artística del Centro de Formación de Personas Adultas que tendrá lugar el próximo viernes 30 de junio a las 20:00h en la Casa Museo.

 

 

L'Associació de Mestresses de casa comunica que avui de 18:30 h a 20:00 h estaran apuntant per al sopar d'estiu i cobrant les quotes.

La Asociación de Amas de Casa comunica que hoy de 18:30h a 20:00h estarán apuntando para la cena de verano y cobrando las cuotas.

 

 

La falla Els Barris comunica als veïns que l'1 de juliol celebra la Summer. Ja poden passar a apuntar-se pel quiosc de Leonor.

La falla Els Barris comunica a los vecinos que el 1 de julio celebra la Summer. Ya pueden pasar a apuntarse por el quiosco de Leonor.

 

 

Viatges Turís comunica que té un viatge per a les festes de Benidorm i un altre per al pont de la Puríssima. Per a més informació passar per l'agència.

Viajes Turís comunica que tiene un viaje para las fiestas de Benidorm y otro para el puente de la Purísima. Para más información pasar por la agencia.
 

 

26-06-2017

Qui s'haja trobat una càmera Nikon que es va perdre en el Teatre Ideal que la lliure i se li gratificarà.

Quien se haya encontrado una càmara Nikon que se perdió en el Teatro Ideal que la entregue y se le gratificará.

 

20-06-2017

S'informa a les persones majors de 65 anys, jubilades i pensionistes interessades en el programa de vacances de la Comunitat Valenciana que poden arreplegar la sol·licitud en les oficines de l'Ajuntament i presentar-la abans del 15 de juliol.

Se informa a las personas mayores de 65 años, jubiladas y pensionistas interesadas en el programa de vacaciones de la Comunidad Valenciana que pueden recoger la solicitud en las oficinas del Ayuntamiento y presentarla antes del 15 de julio.

 

 

L'Associació d'Ames de Casa comunica que hui dimarts, dimecres i dijous de 18:30h a 20:00h estaran en el local social apuntant per al sopar d'estiu i cobrant quotes.

La Asociación de Amas de Casa comunica que hoy martes, miércoles y jueves de 18:30h a 20:00h estarán en el local social apuntando para la cena de verano y cobrando cuotas.

 

 

Qui s'haja trobat un pendent d'or blanc que es va perdre el diumenge a la vesprada que ho entrege en l'Ajuntament i se li gratificarà.

Quien se haya encontrado un pendiente de oro blanco que se perdió el domingo por la tarde que lo entrege en el Ayuntamiento y se le gratificará.

 

 

Viatges Turís va a organitzar un viatge a Benidorm en festes en l'hotel Voramar. Per a més informació passar per l'agència.

Viajes Turís va a organizar un viaje a Benidorm en fiestas en el hotel Voramar. Para más información pasar por la agencia.

 

 

16-06-2017

L'Ajuntament comunica que el diumenge 18 de maig se celebrarà el mercat ambulant del rastre en la Plaça Vicent Ribes.

El Ayuntamiento comunica que el domingo 18 de mayo se celebrará el mercadillo del rastro en la Plaza Vicent Ribes.

 

 

El Grup de Danses Turís informa els xiquets que vulguen eixir en la processó d'agost de la Mare de Déu que passen el dissabte a les 16:00 h pel Centre Social.

El Grup de Danses Turís informa a los niños que quieran salir en la procesión de agosto de la Mare de Déu que pasen el sábado a las 16:00h por el Centro Social.

 

 

El bar-cafeteria Loeli informa que avui divendres des de les 20:00 h fins a les 22:30 h segueix amb el quinto i montadito i sopars a preus populars.

El bar-cafetería Loeli informa que hoy viernes desde las 20:00h hasta las 22:30h sigue con el quinto y montadito y cenas a precios populares.

 

 

L'Escola de Música Valentín Puig convida als veïns a l'audició de finalització de curs que realitzaran els alumnes de música i dansa el dissabte 17 de juny a les 19:00 h. També informa que el dilluns 19 de juny a les 18:00 h hi haurà una reunió informativa sobre la nova aula de musicoterapia en el conservatori per a tots els interessats.

La Escuela de Música Valentín Puig invita a los vecinos a la audición de fin de curso que realizarán los alumnos de música i danza el sábado 17 de junio a las 19:00h. También informa que el lunes 19 de junio a las 18:00h habrá una reunión informativa sobre la nueva aula de musicoterapia en el conservatorio para todos los interesados.

 

 

L'AMPA del col·legi Joaquín Muñoz comunica que el sopar de convivència serà aquesta nit a les 21:30 h. Durant el sopar es vendrà rifa.

El AMPA del colegio Joaquín Muñoz comunica que la cena de convivencia será esta noche a las 21:30h. Durante la cena se venderá rifa.

 

 

La Regidoria d'Esports comunica que els interessats ja poden apuntar-se als cursets intensius de natació en la piscina municipal. Preescolars, escolars, adults, individual, bebé amb papàs i aquagym. Data límit per a apuntar-se, 23 de juny.

La Concejalía de Deportes comunica que los interesados ya pueden apuntarse a los cursillos intensivos de natación en la piscina municipal. Preescolares, escolares, adultos, individual, bebé con papás y aquagym. Fecha límite para apuntarse, 23 de junio.

 

 

La Regidoria d'Esports comunica que diumenge que ve 18 de juny a partir de les 10:00 h passarà per Turís el segon trofeu de ciclisme Vila de Bunyol, inclòs en el campionat autonòmic de la Comunitat Valenciana. Entrarà al poble per Vinyamalata i eixirà per l'avinguda en direcció a Alboraig.

La Concejalía de Deportes comunica que el próximo domingo 18 de junio a partir de las 10:00h pasará por Turís el segundo trofeo de ciclismo Villa de Buñol, incluído en el campeonato autonómico de la Comunitat Valenciana. Entrará al pueblo por Viñamalata y saldrá por la avenida en dirección a Alborache.

 

 

L'Associació Bou en Corda de Turís comunica que ja estan a la venda els tíquets per a l'esmorzar del dissabte. Els interessats que passen per la tenda de Rosa Belén. Després de l'esmorzar hi haurà discomóvil.

La Asociación Bou en Corda de Turís comunica que ya están a la venta los tíckets para el almuerzo del sábado. Los interesados que pasen por la tienda de Rosa Belén. Después del almuerzo habrá discomóvil.

 

 

L'Ajuntament de Turís comunica al veïnat que es respecte l'horari per a tirar la brossa als contenidors: de 20.00 h a 22.00 h.

El Ayuntamiento de Turís comunica al vecindario que se respete el horario para tirar la basura a los contenedores: de 20:00 h a 22:00 h.

 

 

12-06-2017

L'Associació de Jubilats recorda que avui i fins al dijous se celebrarà a partir de les 21:30h en el local social el campionat de parxís.

La Asociación de Jubilados recuerda que hoy y hasta el jueves se celebrará a partir de las 21:30h en el local social el campeonato de parchís.

 

 

La Regidoria d'Esports comunica que s'amplia fins al dimecres 14 de juny el termini per a apuntar-se a les competicions esportives d'estiu: futbol sala, futbol sala júnior, frontó, pàdel i pàdel júnior.

La Concejalía de Deportes comunica que se amplía hasta el miércoles 14 de junio el plazo para apuntarse a las competiciones deportivas de verano: fútbol sala, fútbol sala júnior, forntón, pàdel i pàdel júnior.

 

 

L'Ajuntament de Turís comunica que ja han eixit les inscripcions del programa de pràctiques formatives de la Dipu et Beca. Els interessats poden passar per l'Ajuntament a per les sol·licituds o descarregar-les en la pàgina web municipal.

El Ayuntamiento de Turís comunica que ya han salido las inscripciones del programa de prácticas formativas de La Dipu te Beca. Los interesados pueden pasar por el Ayuntamiento a por las solicitudes o descargarlas en la página web municipal.

 

 

La Regidoria de Joventut Comunica a les persones majors de 16 anys que l'Ajuntament de Turís organitza una reunió informativa amb la directora de l'escola que impartirà el curs de monitors de temps lliure a Turís. Tindrà lloc en l'Ajuntament el dimecres 14 de juny a les 17:30h.

La Concejalía de Juventud Comunica a las personas mayores de 16 años que el Ayuntamiento de Turís organiza una reunión informativa con la directora de la escuela que impartirá el curso de monitores de tiempo libre en Turís. Tendrá lugar en el Ayuntamiento el miércoles 14 de junio a las 17:30h.

 

 

08-06-2017

La Regidoria d'Educació comunica que s'ha obert el termini per a matricular-se en l'escola d'estiu. Edats entre 3 i 14 anys. Cal passar per l'Ajuntament fins al 23 de juny per a realitzar la matrícula.

La Concejalía de Educación comunica que se ha abierto el plazo para matricularse en la escuela de verano. Edades entre 3 y 14 años. Hay que pasar por el Ayuntamiento hasta el 23 de junio para realizar la matrícula.

 

 

La Regidoria d'Educació comunica que ja estan les inscripcions per a l'escola d'estiu del centre municipal La Trilladora. Cal passar pel centre fins al 23 de juny de 9:00h a 10:00h per a arreplegar i presentar la instància.

La Concejalía de Educación comunica que ya están las inscripciones para la escuela de verano del centro municipal La Trilladora. Hay que pasar por el centro hasta el 23 de junio de 9:00h a 10:00h para recoger y presentar la instancia.

 

 

La Regidoria d'Educació comunica que demà divendres en la biblioteca municipal a les 18:00h tindrà lloc el taller d'animació lectora "Contes ecològics" per a tots els xiquets i xiquetes del poble.

La Concejalía de Educación comunica que mañana viernes en la biblioteca municipal a las 18:00h tendrá lugar el taller de animación lectora "Cuentos ecológicos" para todos los niños y niñas del pueblo.

 

 

L'Escola de Música Valentín Puig informa que està oberta la matrícula per al curs 2017-2018. Matricular-se al juny té un 20% de descompte. Hi ha noves modalitats: ballet, dansa moderna i músicoterapia. Més informació en l'escola de música de 18:00h a 20:00h.

La Escuela de Música Valentín Puig informa que está abierta la matrícula para el curso 2017-2018. Matricularse en junio tiene un 20% de descuento. Hay nuevas modalidades: ballet, danza moderna y músicoterapia. Más información en la escuela de música de 18:00h a 20:00h.

 

 

La Regidoria d'Educació comunica que s'ha format el club d'escacs La Carència. Els interessats en participar i jugar poden passar per l'Ajuntament a apuntar-se.

 

06-06-2017

L'Associació de Jubilats comunica que avui dimarts a les 21:45 h comencen els campionats de parxís en el local social. Es recorda que han de tenir les quotes pagades.

La Asociación de Jubilados comunica que hoy martes a las 21:45h empiezan los campeonatos de parchís en el local social. Se recuerda que han de tener las cuotas pagadas.

 

 

Es comunica a qui vullga anar de viatge a Lourdes que poden parlar amb Carmen La Regalà.

Se comunica a los que quieran ir de viaje a Lourdes que pueden hablar con carmen La Regalá.

 

 

L'Agrupació Cultural comunica que el 24 de juny se celebrarà el sopar de final de temporada en el carrer. Els interessats poden apuntar-se dilluns i dimecres de 19:00 h a 20:00 h o a través de qualsevol membre de la junta directiva.

La Agrupación Cultural comunica que el 24 de junio se celebrará la cena de final de temporada en la calle. Los interesados pueden apuntarse lunes y miércoles de 19:00h a 20:00h o a través de cualquier miembro de la junta directiva.

 

 

La Regidoria de Joventut ha organitzat un viatge a Port Aventura per al 24 i 25 de juny per a persones entre 16 i 35 anys. Els menors hauran de portar el consentiment dels pares signat. El preu inclou l'entrada al parc per als dos dies, sopar, allotjament i desdejuni. Els interessats poden passar per l'Ajuntament fins al 8 de juny. Places limitades.

La Concejalía de Juventud ha organizado un viaje a Port Aventura para el 24 y 25 de junio para personas entre 16 y 35 años. Los menores deberán llevar el consentimiento de los padres firmado. El precio incluye la entrada al parque para los dos días, cena, alojamiento y desayuno. Los interesados pueden pasar por el Ayuntamiento hasta el 8 de junio. Plazas limitadas.

 

 

La Regidoria de Benestar Social comunica que hi ha un viatge cultural a València per al dilluns 12 de juny. Els interessats que passen a apuntar-se per l'Ajuntament. Places limitades.
La Concejalía de Bienestar Social comunica que hay un viaje cultural a Valencia para el lunes 12 de junio. Los interesados que pasen a apuntarse por el Ayuntamiento. Plazas limitadas.

 

 

La Regidoria d'Educació comunica als interessats a treballar com a monitors de l'escola d'estiu que poden presentar la sol·licitud fins al 16 de juny.

La Concejalía de Educación comunica a los interesados en trabajar como monitores de la escuela de verano que pueden presentar la solicitud hasta el 16 de junio.

 

 

L'Associació d'Ames de Casa comunica que dimarts, dijous i divendres de 18:30 h a 19:00 h estaran en el local social apuntant per al sopar d'estiu i l'excursió que van a realitzar a la Costa del Sol, Ronda i Gibraltar.

La Asociación de Amas de Casa comunica que martes, jueves y viernes de 18:30h a 19:00h estarán en el local social apuntando para la cena de verano y la excursión que van a realizar a la Costa del Sol, Ronda y Gibraltar.

 

 

31-05-2017

La Societat Musical Turisense convida als veïns al concert de la seua banda simfònica que se celebrarà diumenge que ve 4 de juny a les 19:00h en el Teatre Ideal.

La Sociedad Musical Turisense invita a los vecinos al concierto de su banda sinfónica que se celebrará el próximo domingo 4 de junio a las 19:00h en el Teatre Ideal.

 

 

La parròquia comunica que queda oberta la matrícula per a la catequesis d'infància per al curs 2017-2018 a tots els xiquets i xiquetes de 1º, 2º i 3º curs. La matrícula es realitzarà el dissabte d'11:00h a 13:00h en el despatx parroquial.

La parroquia comunica que queda abierta la matrícula para la catequesis de infancia para el curso 2017-2018 a todos los niños y niñas de 1º, 2º y 3º curso. La matrícula se realizará el sábado de 11:00h a 13:00h en el despacho parroquial.

 

 

L'administració de loteria comunica que els dècims del dijous porten l'escut del València.

La administración de lotería comunica que los décimos del jueves llevan el escudo del Valencia.

 

 

L'Ajuntament de Turís comunica que hui a les 20:00h en el saló de plens se celebrarà ple ordinari. Serà públic.

El Ayuntamiento de Turís comunica que hoy a las 20:00h en el salón de plenos se celebrará pleno ordinario. Será público.

 

 

30-05-2017

La direcció del C.P. Joaquín Muñoz comunica que els xiquets i xiquetes que estan de viatge a Madrid han arribat bé.

La dirección del C.P. Joaquín Muñoz comunica que los niños y niñas que están de viaje a Madrid han llegado bien.

 

 

Aigües de València comunica que es va a tallar l'aigua de les calles Manca i José Mª Albiñana.

Aguas de Valencia comunica que se va a cortar el agua de las calles Carencia y José Mª Albiñana.

 

 

La cooperativa La Turisana informa als socis que tornen els caixons dels camps que ja estan acabats de collir per a evitar robatoris.

La cooperativa La Turisana informa a los socios que devuelvan los cajones de los campos que ya están acabados de cosechar para evitar robos.

 

 

29-05-2017

La Regidoria d'Esports comunica que a partir de hui dilluns, 29 de maig, ja es pot passar per l'Ajuntament per a apuntar-se a les competicions esportives de futbol sala, futbol sala júnior, pàdel, pàdel júnior i frontó. També poden descarregar-se les sol·licituds en la pàgina web municipal. El termini per a apuntar-se finalitza el 9 de juny.

La Concejalía de Deportes comunica que a partir de hoy lunes, 29 de mayo, ya se puede pasar por el Ayuntamiento para apuntarse a las competiciones deportivas de fútbol sala, fútbol sala júnior, pádel, pádel júnior y frontón. También pueden descargarse las solicitudes en la página web municipal. El plazo para apuntarse finaliza el 9 de junio.

 

 

L'Associació de Jubilats comunica que a partir de matí i fins al divendres 2 de juny es realitzaran en el local social en horari de 11:00h a 12:45h les inscripcions per als campionats de parxís, brisca i dòmino.

La Asociación de Jubilados comunica que a partir de mañana y hasta el viernes 2 de junio se realizarán en el local social en horario de 11:00h a 12:45h las inscripciones para los campeonatos de parchís, brisca y dominó.

 

 

L'Ajuntament de Turís comunica que s'han obert dos borses de treball per a peó de la brigada municipal i per a auxiliar d'ajuda a domicili. Els interessats poden passar per l'Ajuntament o consultar tota la documentació en el Tauler d'anuncis de la pàgina web municipal. El termini per a presentar sol·licituds acaba el 9 de juny.

El Ayuntamiento de Turís comunica que se han abierto dos bolsas de trabajo para peón de la brigada municipal y para auxiliar de ayuda a domicilio. Los interesados pueden pasar por el Ayuntamiento o consultar toda la documentación en el Tablón de anuncios de la página web municipal. El plazo para presentar solicitudes acaba el 9 de junio.

 

 

25-05-2017

La Regidoria de Joventut informa les persones majors de 16 anys que l'Ajuntament de Turis organitza un curs de monitors de temps lliure que es realitzarà a Turís del 3 al 14 de juliol entre setmana i tots els dissabtes del 9 de setembre al 28 d'octubre. Les inscripcions es faran efectives en el moment s'ingressen 60 euros en el compte corrent que s'indicarà en el consistori o en el centre polivalent.

La Concejalía de Juventud informa a las personas mayores de 16 años que el Ayuntamiento de Turís organiza un curso de monitores de tiempo libre que se realizará en Turís del 3 al 14 de julio entre semana y todos los sábados del 9 de septiembre al 28 de octubre. Las inscripciones se harán efectivas en el momento se ingresen 60 euros en la cuenta corriente que se indicará en el consistorio o en el centro polivalente.

 

 

L'Associació Per ells comunica que el diumenge 28 de maig en el Teatre Ideal es representarà l'obra "L' Última confessió" a càrrec de l'Altar del Tossal. Serà a les 19:00 h. Les entrades estan a la venda en el Bar Bilko i a partir de les 18:30 h en el teatre el dia de la representació.

La Asociación Per ells comunica que el domingo 28 de mayo en el Teatre Ideal se representará la obra "L' Última confessió" a cargo del altar del Tossal. Será a las 19:00h. Las entradas están a la venta en el Bar Bilko i a partir de las 18:30h en el teatro el día de la representación.

 

 

Se informa a los usuarios que la piscina cubierta estará abierta hasta el 11 de junio. Volverá a abrir el 19 de junio con el siguiente horario: 09.00 a 11.00 // 19.00 a 21.00 (horario por nadadores). 11.00 a 19.00 (horario piscina recreo).

S’informa als usuaris que la piscina coberta estarà  oberta fins el 11 de juny. Tornarà a obrir el 19 de juny amb el següent horari: 09.00 a 11.00 // 19.00 a 21.00 (horari per nadadors). 11.00 a 19.00 (horari piscina recreo).

 

23-05-2017

La Regidoria d 'Esport Base comunica a tots aquells pares/mares amb fills/filles nascuts en els anys 2012-2013 que vullguen apuntar-se a l 'Escola Municipal de Futbol Base, que hi haurà una reunió informativa el dilluns 29 de maig a les 18:30h a l'oficina del camp de futbol.

 

 

El C.P. Joaquín Muñoz comunica que els xiquets i xiquetes que estan de viatge a Barcelona han arribat bé.

El C.P. Joaquín Muñoz comunica que los niños y niñas que están de viaje a Barcelona han llegado bien.

 

 

El Consell Rector d'Aigües de Turís-Comunitat de Regants La Turisana informa als socis que a partir d'avui el contingent màxim de consum s'augmenta a 70m3 per fanecada i mes.

El Consejo Rector de Aguas de Turís-Comunidad de Regantes La Turisana informa a los socios que a partir de hoy el cupo máximo de consumo se aumenta a 70m3 por hanegada i mes.

 

 

La plataforma veïnal "Aire net Foia de Bunyol-Xiva" convida a la població a la xarrada que tindrà lloc en el saló de plens de l'Ajuntament de Xest avui dimarts a les 19:00h. Tema: "La salut al costat de les cementeres que incineren".

La plataforma vecinal "aire limpio Hoya de Buñol-Chiva" invita a la población a la charla que tendrá lugar en el salón de plenos del Ayuntamiento de Cheste hoy martes a las 19:00h. Tema: "La salud junto a las cementeras que incineran".

 

 

El Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana comunica als que estiguen interessats a fer donació de sang que l'equip estarà huí dimarts 23 de maig en el Centre Social de 17:00h a 20:30h.

El Centro de Transfusiones de la Comunidad Valenciana comunica a los que estén interesados en hacer donación de sangre que el equipo estarà hoy martes 23 de mayo en el Centro Social de 17:00h a 20:30h.

 

 

Els clavaris de Sant Francesc de Borja de 2017 comuniquen que a partir del dimecres i fins al divendres de 19:00h a 21:00h en el bar Bilko estan a la venda els tíckets per al sopar de cinquenes de festeres i clavaris del dissabte dia 27.

Los clavarios de San Francisco de Borja de 2017 comunican que a  partir del miércoles y hasta el viernes de 19:00h a 21:00h en el bar Bilko están a la venta los tíckets para la cena de quintas de festeras y clavarios del sábado día 27.

 

17-05-2017

La Regidoria de Cultura comunica que aquest cap de setmana en el Teatre Ideal es projectarà la pel·lícula "Ballerina" amb el següent horari: Divendres 19 de maig a les 18:30 h (en valencià) i dissabte i diumenge a les 17:00 h (en castellà).

La Concejalía de Cultura comunica que este fin de semana en el Teatro Ideal se proyectará la película "Ballerina" con el siguiente horario: Viernes 19 de mayo a las 18:30h (en valenciano) i sábado i domingo a las 17:00h (en castellano).

 

 

La Regidoria de Cultura comunica que divendres que ve 19 de maig a les 18:00 h en la biblioteca municipal es durà a terme un taller d'animació lectora titulat "De micos, princeses, mosquits i altres poemes divertits".

La Concejalía de Cultura comunica que el próximo viernes 19 de mayo a las 18:00h en la biblioteca municipal se llevará a cabo un taller de animación lectora titulado "De micos, princeses, mosquits i altres poemes divertits".

 

 

L'Associació Per ells comunica que el diumenge 28 de maig en el Teatre Ideal es representarà el miracle de Sant Vicent "L'última confessió" a càrrec de l'Altar del Tossal. Serà a les 19:00 h i agraeix a tots la seua col·laboració.

La Asociación Per ells comunica que el domingo 28 de mayo en el Teatro Ideal se representará el milagro de San Vicente "L'última confessió" a cargo del Altar del Tossal. Será a las 19:00h y agradece a todos su colaboración.

 

 

La cooperativa La Turisana informa els socis que a partir d'avui 17 de maig es començaran a repartir els paranys per a la mosca de la fruita. Per a les varietats tardanes de la fruita recol·lecció a partir de spring d'ara endavant.

La cooperativa La Turisana informa a los socios que a partir de hoy 17 de mayo se empezarán a repartir las trampas para la mosca de la fruta. Para las variedades tardías de la fruta recolección a partir de spring en adelante.

 

 

La Caixa Rural de Turís comunica que dimarts que ve 23 de maig se celebrarà assemblea general de l'entitat en el Teatre Ideal a les 20:00 h en primera convocatòria i a les 20:30 h en segona convocatòria. Es repartirà un detall entre els socis assistents.

La Caja Rural de Turís comunica que el próximo martes 23 de mayo se celebrará asamblea general de la entidad en el Teatro Ideal a las 20:00h en primera convocatoria y a las 20:30h en segunda convocatoria. Se repartirá un detalle entre los socios asistentes.

 

 

16-05-2017

Ha faltat Juan Almonacil Mora, marit de Doloretes "La Rota". La misa i soterrar serà esta vesprada a les 18:30h des del tanatori Turís.

Ha fallecido Juan Almonacil Mora, marido de Doloretes "La Rota". La misa y entierro será esta tarde a las 18:30h desde el tanatorio Turís.

 

 

L'Ajuntament comunica que el divendres estarà tallat per obres el camí de l'estacà.

El Ayuntamiento comunica que el viernes estará cortado por obras el camino de l'estacà.

 

 

L'Ajuntament comunica que diumenge que ve es farà el mercat ambulant del rastre en la Plaça Vicent Ribes.

El Ayuntamiento comunica que el próximo domingo se hará el mercadillo del rastro en la Plaza Vicent Ribes.

 

12-05-2017

La Regidoria de Cultura comunica que el 2 de juny actuarà Xavi Castillo en el Teatre Ideal amb l'espectacle News! Les entrades poden adquirir-se en l'ajuntament.

La Concejalía de Cultura comunica que el 2 de junio actuará Xavi Castillo en el Teatro Ideal con el espectáculo News! Las entradas pueden adquirirse en el ayuntamiento.

 

 

Es comunica que s'ha perdut una jaqueta blava amb caputxa. A qui la manifesta se li gratificarà.

Se comunica que se ha perdido una chaqueta azul con capucha. A quien la manifiesta se le gratificará.

 

 

10-05-2017

La Regidoria de Cultura convida als veïns al concert del grup Zerkalo Quartet que se celebrarà dissabte que ve 13 de maig a les 19:00h en el Teatre Ideal. També comunica que el divendres 12 de maig a les 18:30h i el diumenge 14 de maig a les 17:00h es projectarà la pel·lícula "El bebè jefazo".

La Concejalía de Cultura invita a los vecinos al concierto del grupo Zerkalo Quartet que se celebrará el próximo sábado 13 de mayo a las 19:00h en el Teatre Ideal. También comunica que el viernes 12 de mayo a las 18:30h y el domingo 14 de mayo a las 17:00h se proyectará la película "El bebé jefazo".

 

 

L'Ajuntament de Turís comunica que fins a un altre avís romandrà tallat el pont de la Sabtoxa. Es prega que cerquen rutes alternatives.

El Ayuntamiento de Turís comunica que hasta nuevo aviso permanecerá cortado el puente de la Sabtoxa. Se ruega que busquen rutas alternativas.

 

 

L'Ajuntament informa que està en marxa el Programa d’ajudes al lloguer que la Conselleria d'Habitatge ha convocat  per a contribuir al pagament de lloguers inferiors a 350€/mes. Per a persones que no superen 7.455’14€ d’ingressos anuals, que serà superior segons les persones que formen la unitat de convivencia.  Poden realitzar la sol·licitud per internet en la pàgina de la conselleria abans del 5 de juny de 2017. Poden consultar els dubtes en les oficines de Serveis Socials situades en l'edifici polivalent (junt a la Policia Local).

 

 

El Centre Municipal d'Educació Infantil La Trilladora informa que està obert el termini de matrícula per al curs escolar 2017-2018. És del 10 al 24 de maig. Es pot passar pel centre de 9:00h a 10:00h del matí tant per a arreplegar com per a lliurar la documentació.A més en el propi centre es facilitarà la documentació per a la subvenció del bo infantil. També es pot descarregar tota la documentació en la pàgina web de l'Ajuntament: www.turis.es.

El Centro Municipal de Educación Infantil La Trilladora informa que està abierto el plazo de matrícula para el curso escolar 2017-2018. Es del 10 al 24 de mayo. Se puede pasar por el centro de 9:00h a 10:00h de la mañana tanto para recoger como para entregar la documentación.
Además en el propio centro se facilitará la documentación para la subvención del bono infantil. También se puede descargar toda la documentación en la página web del Ayuntamiento: www.turis.es.

 

 

09-05-2017

L' Ajuntament de Turís comunica a partir de demà, i fins nou avís, estarà tallat el pont de la Sabotxa per reparacions. Es prega que busquen rutes alternatives.

 

04-05-2017

La Regidoria d'Esports comunica que amb motiu de la Fira Agrícola i de Comerç diumenge que ve 7 de maig a les 10:00h en la Plaza Vicent Ribes es farà una masterclass de botes kangoo. Per a participar poden apuntar-se en l'ajuntament.

La Concejalía de Deportes comunica que con motivo de la Feria Agrícola y de Comercio el próximo domingo 7 de mayo a las 10:00h en la Plaza Vicent Ribes se hará una masterclass de botas kangoo. Para participar pueden apuntarse en el ayuntamiento.

 

 

L'Agrupació Cultural comunica que va a començar el campionat de parxís el dilluns 8 de maig, dimecres i divendres. Els interessats que parlen amb algun membre de junta o que acudisquen al saló el dilluns a les 18:00h.

La Agrupación Cultural comunica que va a empezar el campeonato de parchís el lunes 8 de mayo, miércoles y viernes. Los interesados que hablen con algún miembro de junta o que acudan al salón el lunes a las 18:00h.

 

 

L'Església Evangèlica comunica que demà divendres es repartiran aliments per a les persones necessitades a partir de les 17:00h en l'església.

La Iglesia Evangélica comunica que mañana viernes se repartirán alimentos para las personas necesitadas a partir de las 17:00h en la iglesia.

 

 

El C.D. Turís comunica a socis i simpatitzants que el diumenge a les 18:00h en el camp municipal de futbol es jugarà el útlimo partit de lliga de primera regional contra el AT. Requenense. Us esperem per a animar al nostre equip.

El C.D. Turís comunica a socios y simpatizantes que el domingo a las 18:00h en el campo municipal de fútbol se jugará el útlimo partido de liga de primera regional contra el AT. Requenense. Os esperamos para animar a nuestro equipo.
 

 

03-05-2017

La Regidoria de Comerç comunica que ja estan a la venda en l'ajuntament els tíquets per a la cata de vins que se celebrarà el dissabte 6 de maig a les 19:30h en la Casa museu. Aforament limitat.

La Concejalía de Comercio comunica que ya están a la venta en el ayuntamiento los tíckets para la cata de vinos que se celebrará el sábado 6 de mayo a las 19:30h en la Casa museo. Aforo limitado.

 

 

Qui s'haja trobat una presa de força que es va perdre des de la Troneta a la Costanera del Pla que la manifesta i es gratificarà.

Quien se haya encontrado una toma de fuerza que se perdió desde la Troneta a la Costera del Pla que la manifiesta y se gratificará.

 

 

L'Ajuntament de Turís comunica que amb motiu de la Fira Agrícola els dies 5, 6 i 7 de maig la parada de l'autobús serà en la bodega i se suprimeixen la del teatre i la del pont.

El Ayuntamiento de Turís comunica que con motivo de la Feria Agrícola los días 5, 6 y 7 de mayo la parada del autobús será en la bodega y se suprimen la del teatro y la del pont.
 

 

02-05-2017

Clínica TUrís informa que dijous 4 de maig de 10.00h a 14:00h GAES farà revisions auditives totalment gratuïtes. Per a més informació passen per la clínica.

Clínica Turís informa que jueves 4 de mayo de 10.00h a 14:00h GAES hará revisiones auditivas totalmente gratuitas. Para más información pasen por la clínica.

 

 

L'Ajuntament comunica que avui dimarts i demà dimecres el camí de la caseta de Jaime estarà tancat per obres.

El Ayuntamiento comunica que hoy martes y mañana miércoles el camino de la caseta de Jaime estará cerrado por obras.

 

 

La presidenta de les camareres comunica que esta vesprada a les 17:00h es netejarà l'ermita.

La presidenta de las camareras comunica que esta tarde a las 17:00h se limpiará la ermita.

 

 

 

27-04-2017

La falla Plaça del Mercat comunica a la comissió que el dissabte 29 d'abril en el casal, a les 19:00h en primera convocatòria i a les 19:30h en segona convocatòria se celebrarà junta general de finalització d'exercici.

La falla Plaça del Mercat comunica a la comisión que el sábado 29 de abril en el casal, a las 19:00h en primera convocatoria y a las 19:30h en segunda convocatoria se celebrará junta general de fin de ejercicio.

 

 

El C.D. Turís comunica als socis i simpatitzants que amb motiu de l'important partit contra el Villena C.F. la directiva ha decidit disposar d'un autobús per a desplaçar-se aquest dissabte i animar al nostre equip. L'eixida serà a les 15:30h des del camp de futbol municipal i es tornarà després del partit. El partit començarà a les 19:00h. Els interessats poden apuntar-se i pagar el bitllet en el quiosc de Leonor.

El C.D. Turís comunica a los socios y simpatizantes que con motivo del importante partido contra el Villena C.F. la directiva ha decidido disponer de un autobús para desplazarse este sábado y animar a nuestro equipo. La salida será a las 15:30h desde el campo de fútbol municipal y se regresará después del partido. El partido comenzará a las 19:00h. Los interesados pueden apuntarse y pagar el billete en el quiosco de Leonor.

 

 

El President de l'Horta de Fondos convoca a tots els comuners a la Junta General que es farà divendres que ve 28 d'abril en l'edifici social de la Caixa Rural de Turís (saló d'actes), situat en el carrer Ramón y Cajal número 6, 2º, a Turís, a les 19:30h en primera convocatòria i a les 20:00h en segona convocatòria. Es prega la màxima assistència.

El Presidente de la Huerta de Hondos convoca a todos los comuneros a la Junta General que se hará el próximo viernes 28 de abril en el edificio social de la Caixa Rural de Turís (salón de actos), sito en la calle Ramón y Cajal número 6, 2º, en Turís, a las 19:30h en primera convocatoria y a las 20:00h en segunda convocatoria. Se ruega la máxima asistencia.

 

26-04-2017

L'Ajuntament comunica que demà dijous i el divendres el camí de la caseta Jaime estarà tallat per obres.

El Ayuntamiento comunica que mañana jueves y el viernes el camino de la caseta Jaime estará cortado por obras.

 

 

El Partit Socialista de Turís comunica que els tíquets per al menjar del pròxim dilluns 1 de maig estaran aquesta vesprada de 18:00h a 21:00h en la seu.

El Partido socialista de Turís comunica que los tíckets para la comida del próximo lunes 1 de mayo estarán esta tarde de 18:00h a 21:00h en la sede.

 

 

El celler La Baronia de Turís informa als socis que cal fer un tractament contra la "negrilla" i el míldiu en els pròxims 4 o 5 dies. Utilitzar productes sistémics.

La bodega La Baronía de Turís informa a los socios que hay que hacer un tratamiento contra la negrilla y el mildiu en los próximos 4 ó 5 días. Utilizar productos sistémicos.

 

 

21-04-2017

El C.D. Turís comunica a socis i simpatitzants que el dissabte a les 19:15h en el camp de futbol municipal es jugarà el partit de primera regional contra el C.F. Històrics de València.

El C.D. Turís comunica a socios y simpatizantes que el sábado a las 19:15h en el campo de fútbol municipal se jugará el partido de primera regional contra el C.F. Históricos de Valencia.

 

 

L'Ajuntament de Turís comunica que aquest cap de setmana hi haurà bou de corda. El dissabte 22 a les 8:00h i el diumenge 23 a les 8:00h i a les 18:00h.

El Ayuntamiento de Turís comunica que este fin de semana habrá toro de cuerda. El sábado 22 a las 8:00h y el domingo 23 a las 8:00h y a las 18:00h.

 

 

19-04-2017

La cooperativa La Turisana comunica als socis que demà dijous 20 d'abril en el Teatre Ideal a les 20:00h, en primera convocatòria, i a les 20:30h, en segona convocatòria, se celebrarà junta general de les normes de la campanya de fruita.

La cooperativa La Turisana comunica a los socios que mañana jueves 20 de abril en el Teatro Ideal a las 20:00h, en primera convocatoria, y a las 20:30h, en segunda convocatoria, se celebrará junta general de las normas de la campaña de fruta.
 

 

18-04-2017

El club Esportiu Zafrilla comunica que les mares dels xiquets que van al campionat d'Europa que se celebra a Grècia estaran avui en la porta de l'Ajuntament venent rifa. Gràcies per la vostra col·laboració.

El club Deportivo Zafrilla comunica que las madres de los niños que van al campeonato de europa que se celebra en Grecia estarán hoy en la puerta del Ayuntamiento vendiendo rifa. Gracias por vuestra colaboración.

 

 

L'Associació Bou en Corda comunica que dissabte que ve 22 d'abril es va a organitzar un esmorzar per a tot el poble en la carpa instal·lada en el conservatori. Els que vulguen assistir han d'arreplegar el tícket en la tenda La Lluna. A continuació hi haurà discomóvil.

La Asociación Bou en Corda comunica que el próximo sábado 22 de abril se va a organizar un almuerzo para todo el pueblo en la carpa instalada en el conservatorio. Los que quieran asistir deben recoger el tícket en la tienda La Lluna. A continuación habrá discomóvil.

 

 

Mans Unides comunica que divendres que ve a les 21:30h en el pavelló se celebrarà el tradicional sopar contra el fam.

Manos Unidas comunica que el próximo viernes a las 21:30h en el pabellón se celebrará la tradicional cena contra el hambre.

 

 

07-04-2017

L'Ajuntament comunica que el mercat ambulant del divendres de la setmana que ve es farà dijous per ser festiu.

El Ayuntamiento comunica que el mercado ambulante del viernes de la semana que viene se hará jueves por ser festivo.

 

 

La Regidoria de Cultura comunica que avui a les 18:00h en la biblioteca municipal tindrà lloc el taller d'animació lectora "Expliquem un quadre" per a tots els xiquets i xiquetes del poble.

La Concejalía de Cultura comunica que hoy a las 18:00h en la biblioteca municipal tendrá lugar el taller de animación lectora "Contamos un cuadro" para todos los niños y niñas del pueblo.

 

 

La Regidoria de Cultura informa que aquest cap de setmana en el Teatre-Cinema Ideal es projectaran les pel·lícules:
Els pitufos: divendres a les 19:00h, dissabte a les 17:00h i 19:30h i diumenge a les 17:00h.
El bar: divendres i dissabte a les 22:00h i diumenge a les 19:30h.

La Concejalía de Cultura informa que este fin de semana en el Teatro-Cine Ideal se proyectarán las películas:
Los pitufos: viernes a las 19:00h, sábado a las 17:00h y 19:30h y domingo a las 17:00h.
El bar: viernes y sábado a las 22:00h y domingo a las 19:30h.

 

 

L'Associació de Jubilats comunica que avui d'11:00h a 13:00h i de 16:00h a 19:00h es vendran els tíckets per al berenar dels dies 23 i 24 de Pasqua.

La Asociación de Jubilados comunica que hoy de 11:00h a 13:00h y de 16:00h a 19:00h se venderán los tíckets para la merienda de los días 23 y 24 de Pascua.

 

 

L'Associació d'Ames de Casa comuniquen que avui de 18:30h a 19:30h és l'últim dia per a apuntar-se al berenar de Pasqua.

La Asociación de Amas de Casa comunican que hoy de 18:30h a 19:30h es el último día para apuntarse a la merienda de Pascua.

 

 

05-04-2017

L'Ajuntament comunica que demà dijous a les 20:00h en el saló de plens se celebrarà ple ordinari. Serà públic.

El Ayuntamiento comunica que mañana jueves a las 20:00h en el salón de plenos se celebrará pleno ordinario. Será público.

 

 

L'Associació de Comerços informa que demà dijous 6 d'abril hi haurà una reunió en la Casa de la Cultura a les 20:30h.

La Asociación de Comercios informa que mañana jueves 6 de abril habrá una reunión en la Casa de la Cultura a las 20:30h.

 

 

L'almàssera recorda als seus socis que l'últim dia de repartiment d'oli serà divendres que ve 7 d'abril.

La almazara recuerda a sus socios que el último día de reparto de aceite será el próximo viernes 7 de abril.

 

04-04-2017

Viatges Turís comunica que va a organitzar un viatge a l'hotel Prince Park de Benidorm i un altre a La Rioja i Navarra. Els interessats poden passar per l'agència.

Viajes Turís comunica que va a organizar un viaje al hotel Prince Park de Benidorm y otro a La Rioja y Navarra. Los interesados pueden pasar por la agencia.

 

 

La presidenta de les cambreres comunica que esta vesprada a les 16:30h es netejarà l'ermita.

La presidenta de las camareras comunica que eta tarde a las 16:30h se limpiará la ermita.

 

 

03-04-2017

La direcció del col·legi públic Joaquín Muñoz comunica que demà 4 d'abril se celebrarà la votació de les famílies per a escollir la jornada contínua amb el següent horari:
- de 9.15 h a 14:15 h.
- de 15:00 h a 20.00 h.

Es prega la màxima participació.

La dirección del colegio público Joaquín Muñoz comunica que mañana 4 de abril se celebrará la votación de las familias para escoger la jornada continua con el siguiente horario:
- de 9:15 h a 14:15h.
- de 15:00h a 20:00 h.

Se ruega la màxima participación.

 

 

L'Associació de Jubilats comunica que demà d'11.00 h a 13.00 h es cobraran les quotes en el local social i s'informarà sobre el berenar de Pasqua previst per als dies 23 i 24 d'abril. Per a participar han de tenir les quotes pagades.

La Asociación de Jubilados comunica que mañana de 11:00 h a 13:00 h se cobrarán las cuotas en el local social y se informará sobre la merienda de Pascua prevista para los días 23 y 24 de abril. Para participar han de tener las cuotas pagadas.

 

 

31-03-2017

La Regidoria de Cultura comunica que aquest cap de setmana en el Teatre Ideal es projectarà la pel·lícula "És per la teua ben". Avui divendres a les 20:00 h i les 22:30 h, dissabte a les 22:30 h i diumenge a les 22:00 h.

La Concejalía de Cultura comunica que este fin de semana en el Teatre Ideal se proyectará la película "Es por tu bien". Hoy viernes a las 20:00h y las 22:30h, sábado a las 22:30h y domingo a las 22:00h.

 

 

La Regidoria de Benestar Social convida als veïns a l'obra de teatre "Les prostitutes us precediran en el regne dels cels" que es representarà demà dissabte a les 19:00 h en el Teatre Ideal. L'entrada és gratuïta.

La Concejalía de Bienestar Social invita a los vecinos a la obra de teatro "Las prostitutas os precederán en el reino de los cielos" que se representará mañana sábado a las 19:00h en el Teatre Ideal. La entrada es gratuita.

 

 

La Confraria del Sant Sepulcre convida als veïns a la conferència que se celebrarà diumenge que ve 2 d'abril a les 19:00 h en el Teatre Ideal a càrrec de Jorge Manuel Rodríguez, president del Centre Espanyol de Sindonología.

La Cofradía del Santo Sepulcro invita a los vecinos a la conferencia que se celebrará el próximo domingo 2 de abril a las 19:00h en el Teatre Ideal a cargo de Jorge Manuel Rodríguez, presidente del Centro Español de Sindonología.

 

 

L'Associació d'Ames de Casa comunica que avui, el dilluns i el dimarts de 18:30 h a 19:30 h estaran apuntant per al berenar de Pasqua.

La Asociación de Amas de Casa comunica que hoy, el lunes y el martes de 18:30h a 19:30h estarán apuntando para la merienda de Pascua.
 

 

30-03-2017

L'Agrupació cultural comunica que el diumenge dia 2 hi haurà xocolate i bunyols i començarà el ball. Es convida a tots els socis.

La Agrupación cultural comunica que el domingo día 2 habrá chocolate y buñuelos y comenzará el baile. Se invita a todos los socios.

 

 

El C.D. Turís comunica a socis i simpatitzants que aquest dissabte a les 19:15 h en el camp municipal es jugarà el partit de primera regional contra el C.D. Casas.

El C.D. Turís comunica a socios y simpatizantes que este sábado a las 19:15 h en el campo municipal se jugará el partido de primera regional contra el C.D. Casas.

 

 

La falla Els Barris comunica que aquest diumenge 2 d'abril se celebrarà la tradicional apuntà. A les 12:00h des del casal es realitzarà la cercavila i a continuació menjar de germanor. Per a apuntar-se passar pel quiosc de Leonor.

La falla Els Barris comunica que este domingo 2 de abril se celebrará la tradicional apuntà. A las 12:00h desde el casal se realizará el pasacalle y a continuación comida de hermandad. Para apuntarse pasar por el quiosco de Leonor.
 

 

28-03-2017

Qui s'haja trobat una joia de vestit de valenciana que la porte a l'ajuntament i se li gratificarà.

Quien se haya encontrado una joya de vestido de valenciana que la lleve al ayuntamiento y se le gratificará.

 

27-03-2017

La Turisana informa els socis que demà dimarts dia 28 a les 19.30 h en primera convocatòria i a les 20.00 h en segona convocatòria en el Teatre Ideal hi haurà assemblea general ordinària.

La Turisana informa a los socios que mañana martes día 28 a las 19:30h en primera convocatoria y a las 20:00h en segunda convocatoria en el Teatro Ideal habrá asamblea general ordinaria.

 

 

El President de la Comunitat de Regants Pou Claramunt informa els socis que fins a una altra ordre es podrà regar sense cupo en el consum d'aigua.

El Presidente de la Comunidad de Regantes Pou Claramunt informa a los socios que hasta nueva orden se podrá regar sin cupo en el consumo de agua.

 

 

Jubilats i pensionistes comuniquen que organitza un viatge a València el 18 de maig per a visitar dos museus i el museu faller. Per a apuntar-se han de passar per la llar o parlar amb Fina Sancho i Mª Carmen Igual.

Jubilados y pensionistas comunican que se va a organizar un viaje a Valencia el 18 de mayo para visitar dos museos y el museo fallero. Para apuntarse deben pasar por el hogar o hablar con Fina Sancho y Mª Carmen Igual.

 

 

20-03-2017

L'almàssera comunica que començarà el repartiment de l'oli a partir de huí. L'horari serà de 8:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:30h.

La almazara comunica que empezará el reparto del aceite a partir de hoy. El horario será de 8:30h a 14:00h y de 16:00h a 18:30h.

 

10-03-2017

La Societat Musical Turisense convida als veïns al concert que se celebrarà demà dissabte a les 19:00 h en el Teatre Ideal.
La Sociedad Musical Turisense invita a los vecinos al concierto que se celebrará mañana sábado a las 19:00h en el Teatre Ideal.
 
 
L'Ajuntament de Turís i la Junta Local Fallera conviden als veïns a l'acte del besamans a la Mare de Déu que se celebrarà el diumenge a les 13:30 h en l'ermita.
El Ayuntamiento de Turís y la Junta Local Fallera invitan a los vecinos al acto del besamanos a la Mare de Déu que se celebrará el domingo a las 13:30h en la ermita.
 
 
El C.D. Turís comunica a socis i simpatitzants que el diumenge a les 18:00 h es jugarà el partit de primera regional contra el Xirivella C.F. Abans del partit es realitzarà el servei d'honor a càrrec de les falleres majors de les nostres comissions.
El C.D. Turís comunica a socios y simpatizantes que el domingo a las 18:00h se jugará el partido de primera regional contra el Xirivella C.F. Antes del partido se realizará el saque de honor a cargo de las falleras mayores de nuestras comisiones.
 
 
La Baronia de Turís comunica que es va a realitzar un curs de manipulador de plaguicides. Els interessats que passen pel magatzem d'abonaments per a apuntar-se.
La Baronía de Turís comunica que se va a realizar un curso de manipulador de plaguicidas. Los interesados que pasen por el almacén de abonos para apuntarse.

 

09-03-2017

Qui es trobara un mòbil diumenge passat en el carrer del Beat Fernando González que ho entregue en l'Ajuntament.
Quien se encontrara un móvil el pasado domingo en la calle del Beato Fernando González que lo entregue en el Ayuntamiento.
 
 

 

El centre de transfusions de la Comunitat Valenciana comunica als interessats a fer donació de sang que l'equip vindrà el dimecres 15 de març de 17:00h a 20:30h en el Centre Social.
El centro de transfusiones de la Comunitat Valenciana comunica a los interesados en hacer donación de sangre que el equipo vendrá el miércoles 15 de marzo de 17:00h a 20:30h en el Centro Social.
 
 
La Regidoria de la Dona comunica que dins dels actes de la setmana de la dona avui a les 17:00h en el Teatre Ideal es projectarà la pel·lícula "Sufragistes". Després hi haurà un col·loqui i per a finalitzar s'oferirà una xocolatada a càrrec de les Mestresses de Casa.
La Concejalía de la Mujer comunica que dentro de los actos de la semana de la mujer hoy a las 17:00h en el Teatro Ideal se proyectará la película "Sufragistas". Después habrá un coloquio y para finalizar se ofrecerá una chocolatada a cargo de las Amas de Casa.

 

07-03-2017

La Unió de Ramaders comunica que demà dimecres en el saló d'actes de la Caixa Rural es farà una xarrada sobre les noves ajudes als plans de millora de les explotacions agràries.

La Unió  de Ramaders comunica que mañana miércoles en el salón de actos de la Caja Rural se hará una charla sobre las nuevas ayudas a los planes de mejora de las explotaciones agrarias.

 

 

La Regidoria de la Dona comunica que dins dels actes de la Setmana de la Dona s'oferirà a les 17:00h una xarrada sobre la violència de gènere en el local social de les Mestresses de casa a càrrec de la directora del centre de salut Teresa Escote.

La Concejalía de la Mujer comunica que dentro de los actos de la Semana de la Mujer se ofrecerá a las 17:00h una charla sobre la violencia de género en el local social de las Amas de Casa a cargo de la directora del centro de salud Teresa Escoto.

 

06-03-2017

La Regidoria de la Dona comunica que el sopar del dimecres 8 de març canvia d'ubicació al pavelló. Les interessades poden passar per l'Ajuntament a adquirir el tícket. Demà últim dia.

La Concejalía de la Mujer comunica que la cena del miércoles 8 de marzo cambia de ubicación al pabellón. Las interesadas pueden pasar por el Ayuntamiento a adquirir el tícket. Mañana último día.
 

 

03-03-2017

La Junta Local Fallera i l'Ajuntament de Turís conviden a tot el poble als actes previstos per al diumenge 5 de març:
- a les 11:30h inauguració de l'exposició del ninot en la Casa Museu i a continuació dansaes en la Plaça Vicent Ribes.
- a les 19:00h crida de les falles des de la balconada de l'Ajuntament. A continuació xocolatada per a tots els assistents.

La Junta Local Fallera y el Ayuntamiento de Turís invitan a todo el pueblo a los actos previstos para el domingo 5 de marzo:
- a las 11:30h inauguración de la exposición del ninot en la Casa Museo i a continuación dansaes en la Plaça Vicent Ribes.
- a las 19:00h crida de las fallas desde el balcón del Ayuntamiento. A continuación chocolatada para todos los asistentes.

 

 

28-02-2017

L'Escola de Música Valentín Puig comunica que demà dimecres 1 de març se celebrarà una reunió informativa sobre la nova aula de dansa a les 18:30h en el conservatori Lola Lujan.

La Escuela de Música Valentín Puig comunica que mañana miércoles 1 de marzo se celebrará una reunión informativa sobre la nueva aula de danza a las 18:30h en el conservatorio Lola Luján.

 

 

El Grup de Danses Turís informa que el diumenge 5 de març se celebrarà la dansada popular pels carrers del poble a les 12:30h. Estan convidats tots els que vulguen participar.

El Grup de Danses Turís informa que el domingo 5 de marzo se celebrará la danzada popular por las calles del pueblo a las 12:30h. Están invitados todos los que quieran participar.

 

 

L'Església Evangèlica comunica que aquest divendres 3 de març es distriubirà menjar de la Creu Roja per a les persones necessitades. El repartiment serà a les 17:00h en el bar de la piscina i en l'Església per als quals els falten tràmits per completar.

La Iglesia Evangélica comunica que este viernes 3 de marzo se distriubirá comida de la Cruz Roja para las personas necesitadas. El reparto será a las 17:00h en el bar de la piscina y en la Iglesia para los que les faltan trámites por completar.

 

 

L'Associació d'Ames de casa comunica que aquesta vesprada de 18:00h a 19:30h estaran apuntant per a l'excursió. També comuniquen a les quals vulguen participar en el concurs d'empanades per al dia 3 de març que poden passar a arreplegar els ingredients el dijous de 18:00h a 20:00h.

La Asociación de Amas de Casa comunica que esta tarde de 18:00h a 19:30h estarán apuntando para la excursión. También comunican a las que quieran participar en el concurso de empanadas para el día 3 de marzo que pueden pasar a recoger los ingredientes el jueves de 18:00h a 20:00h.

 

 

Els clavaris de Sant Francesc de Borja conviden als veïns el pròxim dissabte a la festa de disfresses amb motiu del Carnestoltes. A les 00:00h en la Plaza Vicent Ribes començarà la cercavila amb xaranga que finalitzarà en el pavelló municipal on hi haurà discomóvil.

Los clavarios de San Francisco de Borja invitan a los vecinos a la fiesta de disfraces con motivo del Carnaval. A las 00:00h en la Plaza Vicent Ribes empezará el pasacalle con xaranga que finalizará en el pabellón municipal donde habrá discomóvil.

 

 

Viatges Turís comunica que té un viatge a Benidorm a l'hotel Prince Park i un altre a La Rioja i Navarra. Poden passar a informar-se per l'agència.

Viajes Turís comunica que tiene un viaje a Benidorm al hotel Prince Park y otro a La Rioja y Navarra. Pueden pasar a informarse por la agencia.

 

27-02-2017

La Regidoria de la Dona comunica que estan a la venda els tíckets per al sopar de la dona del dimecres 8 de març. Els tíckets van numerats.

La Concejalía de la Mujer comunica que están a la venta los tíckets para la cena de la mujer del miércoles 8 de marzo. Los tíckets van numerados.

 

24-02-2017

El Partit Popular comunica als afiliats que dilluns que ve 27 a les 20:30h en la seu hi haurà una reunió informativa sobre el congrés regional. Es prega la màxima assistència.

El Partido Popular comunica a los afiliados que el próximo lunes 27 a las 20:30h en la sede habrá una reunión informativa sobre el congreso regional. Se ruega la máxima asistencia.

 

 

Es comunica que s'ha perdut una borsa d'esport amb equipatge i documentació. A qui la present se li gratificarà.

Se comunica que se ha perdido una bolsa de deporte con equipaje y documentación. A quien la presente se le gratificará.

 

23-02-2017

L'Associació d'Ames de Casa comunica que avui dijous i demà divendres estaran apuntant per al viatge cultural a València i cobrant els bitllets. També estaran apuntant per al concurs de pastissos. Enguany l'empanada.

La Asociación de Amas de Casa comunica que hoy jueves y mañana viernes estarán apuntando para el viaje cultural a Valencia y cobrando los billetes. También estarám apuntando para el concurso de tartas. Este año la empanada.

 

 

Aigües de Turís comunica als socis que l'horari de reg serà des de les quatre de la matinada (4:00h) fins a les vuit de la vesprada (20:00h). Es prega que respecten els torns de reg establits per als hidrants parells i imparells. Es recorda que el cupo mensual d'aigua és de 60 metres cúbics per fanecada.

Aguas de Turís comunica a los socios que el horario de riego será desde las cuatro de la madrugada (4:00h) hasta las ocho de la tarde (20:00h). Se ruega que respeten los turnos de riego establecidos para los hidrantes pares e impares. Se recuerda que el cupo mensual de agua es de 60 metros cúbicos por hanegada.

 

 

El C.D. Turís comunica als socis i simpatitzants que el dissabte a les 18:45h en el camp de futbol municipal es jugarà el partit de primera regional contra el C.D. Alfarense.

El C.D. Turís comunica a los socios y simpatizantes que el sábado a las 18:45h en el campo de fútbol municipal se jugará el partido de primera regional contra el C.D. Alfarense.

 

21-02-2017

S'informa a les persones jubilades majors de 65 anys i pensionistes majors de 60 interessades en el programa de balnearis de la Generalitat Valenciana que poden arreplegar la sol·licitud en les oficines de l'Ajuntament i presentar-la abans del 31 d octubre.

Se informa a las personas jubiladas mayores de 65 años y pensionistas mayores de 60 interesadas en el programa de balnearios de la Generalitat Valenciana que pueden recoger la solicitud en las oficinas del Ayuntamiento y presentarla antes del 31 d octubre.

 

 

La Regidoria de Cultura comunica que demà dimecres a les 18:00h i en la Casa Museu s'inaugurarà l'exposició de pintura "La mirada de l'horror", de Juan Germán Sorlí Estellés, pintor i mestre.

La Concejalía de Cultura comunica que mañana miércoles a las 18:00h y en la Casa Museo se inaugurará la exposición de pintura "La mirada del horror", de Juan Germán Sorlí Estellés, pintor y maestro.

 

 

La plataforma d'afectats per les clàusules solc PAHC Foia de Bunyol-Xiva comunica que el dijous 23 a les 18:30h hi haurà una reunió informativa en el saló de plens de l'Ajuntament.

La plataforma de afectados por las cláusulas suelo PAHC Hoya de Buñol-Chiva comunica que el jueves 23 a las 18:30h habrá una reunión informativa en el salón de plenos del Ayuntamiento.

 

 

L'Associació de Jubilats i Pensionistes comunica que va a fer un viatge a Casas Ibáñez, als Romanís, el 9 de març. Poden apuntar-se en el local social o a través dels membres de junta Fina i Mª Carmen.

La Asociación de Jubilados y Pensionistas comunica que va a hacer un viaje a Casas Ibáñez, a los Romeros, el 9 de marzo. Pueden apuntarse en el local social o a través de los miembros de junta Fina y Mª Carmen.

 

 

La Confraria de la Dolorosa comunica que estan canviant la loteria de Sant Valentín en la floristeria Mª Carmen.

La Cofradía de la Dolorosa comunica que están canjeando la lotería de San Valentín en la floristería Mª Carmen.
 

 

17-02-2017

L'Ajuntament comunica que dins de les jornades educatives sobre "Retrospectiva didàctica de l'holocaust" la Regidoria d'Educació ha programat per al dilluns 20 de febrer una ponència sobre "L'holocaust en seqüències de cinema" presentada per Paco Santos Juanes, assessor de Cefire de València. Serà a les 17:30 h en l'institut de Turís; i la Regidoria de Cultura comunica que el dimecres 22 de febrer a les 18:00 h en la Casa Museu s'inaugurarà l'exposició de pintura "La mirada de l'horror", de Juan Germán Sorlí Estellés, pintor i mestre.

El Ayuntamiento comunica que dentro de las jornadas educativas sobre "Retrospectiva didáctica del holocausto" la Concejalía de Educación ha programado para el lunes 20 de febrero una ponencia sobre "El holocausto en secuencias de cine" presentada por Paco Santos Juanes, asesor de Cefire de Valencia. Será a las 17:30h en el instituto de Turís; i la Concejalía de Cultura comunica que el miércoles 22 de febrero a las 18:00h en la Casa Museo se inaugurará la exposición de pintura "La mirada del horror", de Juan Germán Sorlí Estellés, pintor i mestre.

 

 

L'Associació de Mestresses de casa comunica que es va a fer una excursió cultural el dimarts 2 de març i també un concurs d'empanades per a celebrar la setmana de la dona. Les interessades poden passar per l'associació avui divendres i la setmana vinent o preguntar a algú de junta.

La Asociación de Amas de Casa comunica que se va a hacer una excursión cultural el martes 2 de marzo y también un concurso de empanadas para celebrar la semana de la mujer. Las interesadas pueden pasar por la asociación hoy viernes y la próxima semana o preguntar a alguien de junta.

 

 

Es comunica que es va a celebrar un sopar de companyes jubilades de la cooperativa La Turisana el dia 24 a les 21:00 h en Bon Profit. Cal apuntar-se en el bar abans del dia 22.

Se comunica que se va a celebrar una cena de compañeras jubiladas de la cooperativa La Turisana el día 24 a las 21:00h en Bon Profit. Hay que apuntarse en el bar antes del día 22.

 

 

16-02-2017

Es comunica que la unitat mòbil de vehicles estarà passant la ITV a Montroi fins al 31 de març. L'horari serà de dilluns a dijous de 9:00h a 17:30h i els divendres de 9:00h a 14:30h.

Se comunica que la unidad móvil de vehículos estará pasando la ITV en Montroi hasta el 31 de marzo. El horario será de lunes a jueves de 9:00h a 17:30h y los viernes de 9:00h a 14:30h.

 

 

14-02-2017

L'Associació de Mestresses de casa comunica que avui dimarts a les 17:30h en el local social hi haurà un taller de receptes fàcils de la casa Tupperwarw. Hi haurà un sorteig amb regals de la casa. També comunica que el 2 de març es realitzarà un viatge a la casa museu de Setmana Santa de Torrent i el monestir de Sant Jerónimo de Cotalba amb motiu de la Setmana de la Dona. Poden passar a apuntar-se avui dimarts i el divendres de 18:00h a 19:30h.

La Asociación de Amas de Casa comunica que hoy martes a las 17:30h en el local social habrá un taller de recetas fáciles de la casa Tupperwarw. Habrá un sorteo con regalos de la casa. También comunica que el 2 de marzo se realizará un viaje a la casa museo de Semana Santa de Torrent y el monasterio de San Jerónimo de Cotalba con motivo de la Semana de la Mujer. Pueden pasar a apuntarse hoy martes y el viernes de 18:00h a 19:30h.

 

 

L'Associació de Jubilats comunica que avui a les 17:00h en el local social se celebrarà junta general de 2016. Es prega la màxima assistència.

La Asociación de Jubilados comunica que hoy a las 17:00h en el local social se celebrará junta general de 2016. Se ruega la máxima asistencia.

 

 

09-02-2017

La Regidoria d'Esports comunica als interessats a col·laborar com a voluntaris en el Gran Fons del pròxim diumenge que demà divendres a les 20:00h hi haurà una reunió en el Saló de Plens de l'Ajuntament.

La Concejalía de Deportes comunica a los interesados en colaborar como voluntarios en el Gran Fondo del próximo domingo que mañana viernes a las 20:00h habrá una reunión en el Salón de Plenos del Ayuntamento.

 

 

L'Ajuntament comunica que en març va a vindre una unitat mòbil agrícola per a passar les revisions de la ITV. Els interessats poden passar pel consistori per a apuntar-se.

El Ayuntamiento comunica que en marzo va a venir una unidad móvil agrícola para pasar las revisiones de la ITV. Los interesados pueden pasar por el consistorio para apuntarse.

 

 

La falla Els Barris comunica a la comissió major que el dissabte acudisca a les 21:15h al casal per a la cercavila de la presentació.

La falla Els Barris comunica a la comisión mayor que el sábado acuda a las 21:15h al casal para el pasacalle de la presentación.

 

 

El C.D. Turís comunica a socis i simpatitzants que diumenge que ve a les 18:00h en el camp municipal de futbol es jugarà el partit de primera regional contra el Foios Atlètic C.F.

El C.D. Turís comunica a socios y simpatizantes que el próximo domingo a las 18:00h en el campo municipal de fútbol se jugará el partido de primera regional contra el Foios Atlétic C.F.

 

 

07-02-2017

La Presidenta de les Camareres comunica que aquesta vesprada a les 16:00h es netejarà l'ermita.

La Presidenta de las Camareras comunica que esta tarde a las 16:00h se limpiará la ermita.

 

 

L'agència de viatges Turís comunica que va a fer un viatge a Benicàssim per a celebrar el dia dels enamorats en l'el hotel Intur-Orange. També va a fer un viatge a Benidorm del 23 al 29 d'abril en l'hotel Prince Park.

La agencia de viajes Turís comunica que va a hacer un viaje a Benicásim para celebrar el día de los enamorados en el el hotel Intur-Orange. También va a hacer un viaje en Benidorm del 23 al 29 de abril en el hotel Prince Park.

 

 

06-02-2017

L'Ajuntament comunica que qui vulga carrasques i pins per a plantar, que passen pel consistori.

El Ayuntamiento comunica que quien quiera carrascas y pinos para plantar, que pasen por el consistorio.

 

 

El C.D. Turís comunica a socis i simpatitzants que aquest dimecres a les 20:30h en el camp municipal es jugarà el partit de primera regional contra el Villena C.F. Vos esperem per a animar al nostre equip.

El C.D. Turís comunica a socios y simpatizantes que este miércoles a las 20:30h en el campo municipal se jugará el partido de primera regional contra el Villena C.F. Os esperamos para animar a nuestro equipo.

 

 

03-02-2017

El C.D. Turís comunica a tots els socis i simpatitzants que el dissabte a les 18:45h en el camp municipal d'esports es jugarà el partit de primera regional contra el C.D. Bellavista-Meliana.

El C.D. Turís comunica a todos los socios y simpatizantes que el sábado a las 18:45h en el campo municipal de deportes se jugará el partido de primera regional contra el C.D. Bellavista-Meliana.

 

 

L'Agrupació Cultural comunica que el 18 d febrer se celebrarà el sopar de Sant Valentín. Els interessats poden parlar amb qualsevol membre de junta o en l'agrupació els dissabtes.

La Agrupación Cultural comunica que el 18 d febrero se celebrará la cena de San Valentín. Los interesados pueden hablar con cualquier mimebro de junta o en la agrupación los sábados.

 

 

 

01-02-2017

L'Ajuntament de Turís comunica que demà a les 20:00h hi haurà ple ordinari en el Saló de Plens. Serà públic.

El Ayuntamiento de Turís comunica que mañana a las 20:00h habrá pleno ordinario en el Salón de Plenos. Será público.

 

 

La falla Placeta del Marqués comunica que huí i demà de 18:00h a 19:00h es vendran les entrades per a les presentacions en el casal.

La falla Placeta del Marqués comunica que hoy y mañana de 18:00h a 19:00h se venderán las entradas para las presentaciones en el casal.

 

 

L'Associació d'Ames de Casa comunica que la xarrada anunciada per a matí a la vesprada s'anul·la fins a una altra ordre.

La Asociación de Amas de Casa comunica que la charla anunciada para mañana por la tarde se anula hasta nueva orden.

 

 

L'Associació Penya El Último comunica que huí dimecres, demà dijous i el dilluns i dimarts de 19:00h a 21:00h estaran pagant i canviant les loteries de Nadal i El Niño.

La Asociación Peña El Último comunica que hoy miércoles, mañana jueves y el lunes y martes de 19:00h a 21:00h estarán pagando y canjeando las loterías de Navidad y El Niño.

 

 

L'Ajuntament comunica que el divendres passarà la volta ciclista a la Comunitat Valenciana. Serà de 14:00h a 14:30h i passarà per l'Av. Corts Valencianes, Miguel Hernández, Jaume I i Maestro Barceló en direcció a Vinyamalata.

El Ayuntamiento comunica que el viernes pasará la vuelta ciclista a la Comunidad Valenciana. Será de 14:00h a 14:30h y pasará por la Avda. Corts Valencianes, Miguel Hernández, Jaume I y Maestro Barceló en dirección a Viñamalata.
 

 

30-01-2017

La Regidoria de Festes comunica a les interessades a ser festeres per a les festes d'agost de 2017 que poden passar a apuntar-se per l'Ajuntament.

La Concejalía de Fiestas comunica a las interesadas en ser festeras para las fiestas de agosto de 2017 que pueden pasar a apuntarse por el Ayuntamiento.

 

 

La Turisana convoca als socis que tinguen navels tardanes (powel, lane batega i barfield) a una reunió que tindrà lloc aquesta vesprada a les 19:00h en la cooperativa.

La Turisana convoca a los socios que tengan navels tardías (powel, lane late i barfield) a una reunión que tendrá lugar esta tarde a las 19:00h en la cooperativa.
 

 

24-01-2017

Qui haja perdut un anell en el Teatre Ideal pot passar a recollir-lo per l'Ajuntament.

Quien haya perdido un anillo en el Teatro Ideal puede pasar a recogerlo por el Ayuntamiento.

 

 

La falla Av. Corts Valencianes comunica que huí i demà de 18:00h a 20:00h estaran repartint les entrades de la presentació en el casal.

La falla Avda. Corts Valencianes comunica que hoy y mañana de 18:00h a 20:00h estarán repartiendo las entradas de la presentación en el casal.

 

 

La Confraria de la nostra Mare Dolorosa comunica que estan "canjeant" la loteria de Nadal per a Sant Valentín en la tenda de roba d'Isabel i en la floristeria Mª Carmen.

La Cofradía de Nuestra Madre Dolorosa comunica que están canjenado la lotería de Navidad para San Valentín en la tienda de ropa de Isabel y en la floristería Mª Carmen.

 

 

23-01-2017

La Baronia de Turís comunica als socis que l'assemblea general se celebrarà el dimecres 25 de gener en el Teatre Ideal a les 19:30h en primera convocatòria i a les 20:00h en segona convocatòria.

La Baronía de Turís comunica a los socios que la asamblea general se celebrará el miércoles 25 de enero en el Teatro Ideal a las 19:30h en primera convocatoria y a las 20:00h en segunda convocatoria.

 

 

L'Associació d'Ames de Casa comunica que es va a celebrar una xarrada sobre assegurances a càrrec de Divina Pastora demà dimarts a les 15:30h. En finalitzar hi haurà berenar per als assistents.

La Asociación de Amas de Casa comunica que se va a celebrar una charla sobre seguros a cargo de Divina Pastora mañana martes a las 15:30h. Al finalizar habrá merienda para los asistentes.

 

 

Els Clavaris de Sant Francesc de Borja 2017 informen que estaran fins al divendres 28 fent canjeo en la seu de 19:00h a 21:00h.

Los Clavarios de San Francisco de Borja 2017 informan que estarán hasta el viernes 28 haciendo canjeo en la sede de 19:00h a 21:00h.

 

 

19-01-2017

El C.D. Turís comunica a socis i simpatitzants que el dissabte a les 18:30h en el camp de futbol municipal es jugarà el partit de primera regional contra el C.D. Monte Sión.

El C.D. Turís comunica a socios y simpatizantes que el sábado a las 18:30h en el campo de fútbol municipal se jugará el partido de primera regional contra el C.D. Monte Sión.

 

 

L'Associació Bou en Corda comunica que el dissabte se celebrarà una capea. Els interessats poden posar-se en contacte per facebook o a través de qualsevol membre de junta.

La Asociación Bou en Corda comunica que el sábado se celebrará una capea. Los interesados pueden ponerse en contacto por facebook o a través de cualquier miembro de junta.

 

 

17-01-2017

Es comunica que el diumenge dia 22 es farà el mercat del rastre en la Plaza Vicent Ribes i se sortejarà la cistella de Nadal.

Se comunica que el domingo día 22 se hará el mercado del rastro en la Plaza Vicent Ribes y se sorteará la cesta de Navidad.

 

 

L'Associació de Mestresses de casa comunica que el divendres dia 20 hi haurà una xarrada de la casa Danone sobre el tema "Ara toca acaronar-nos". Serà a les 17:00h i es lliurarà un obsequi per a cada assistent. També comunica que aquest dijous 19 comença el campionat de parxís a les 18:00h.

La Asociación de Amas de Casa comunica que el viernes día 20 habrá una charla de la casa Danone sobre el tema "Ahora toca mimarnos". Será a las 17:00h y se entregará un obsequio para cada asistente. También comunica que este jueves 19 empieza el campeonato de parchís a las 18:00h.

 

 

Es comunica que Viatges Turís organitza un viatge a Benicassim per a celebrar el dia dels enamorats en l'hotel Intur-orange. També té un viatge a Benidorm del 23 al 29 d'abril en l'hotel Prince Park.

Se comunica que Viajes Turís organiza un viaje a Benicassim para celebrar el día de los enamorados en el hotel Intur-orange. También tiene un viaje a Benidorm del 23 al 29 de abril en el hotel Prince Park.

 

 

16-01-2017

El Centre de Formació de persones adultes comunica que està vesprada a les 18:15 h comencen les classes del curs d'informàtica 2n Nivell al segon pis de la Casa de la Cultura.

El Centro de Formación de personas adultas comunica que está tarde a las 18:15h empiezan las clases del curso de informática segundo nivel en el segundo piso de la Casa de la Cultura.

 

 

Els Clavaris de Sant Francesc de 2017 informen que a partir del dilluns 16 fins al divendres 28 estaran fent canvie en la seu de 19:00h a 21:00h.

Los Clavarios de San Francisco de 2017 informan que a partir del lunes 16 hasta el viernes 28 estarán haciendo canjeo en la sede de 19:00h a 21:00h.

 

 

El C.D. Turís comunica que avui dilluns de 17:00h a 19:00h i el dimarts de 10:00h a 12:00h es canviarà o pagarà la loteria del niño en el bar Loeli.

El C.D. Turís comunica que hoy lunes de 17:00h a 19:00h y el martes de 10:00h a 12:00h se canjeará o pagará la lotería del niño en el bar Loeli.
 

 

12-01-2017

L'Ajuntament de Turís comunica que la entrada de pins de demà divendres serà a les 19:00h des del centre de salut.

El Ayuntamiento de Turís comunica que la entrda de pinos de mañana viernes será a las 19:00h desde el centro de salut.

 

 

L'Associació Bou en Corda de Turís comunica que el dissabte 21 de gener es va a celebrar una capeja. Els interessats poden posar-se en contacte per facebook o parlar amb qualsevol membre de l'associació.

La Asociación Bou en Corda de Turís comunica que el sábado 21 de enero se va a celebrar una capea. Los interesados pueden ponerse en contacto por facebook o hablar con cualquier miembro de la asociación.

 

 

La falla Els Barris comunica que avui a partir de les 18:30h es farà canvie en el casal.

La falla Els Barris comunica que hoy a partir de las 18:30h se hará canjeo en el casal.

 

 

La coral Vicent Ribes convida als veïns al concert de Nadal, que no es va poder celebrar en el seu moment a causa de les fortes pluges, que se celebrarà demà divendres 13 de gener a les 20:30h en l'església.

La coral Vicent Ribes invita a los vecinos al concierto de Navidad, que no se pudo celebrar en su día a causa de las fuertes lluvias, que se celebrará mañana viernes 13 de enero a las 20:30h en la iglesia.
 

 

11-01-2017

La Societat de Caçadors comunica als socis els dies i partides on es pot caçar al conill durant la pròrroga:
Dijous: amb escopeta en Calabarra i Blanquisar, i sense escopeta en Canyaes, Pla i Cortitxelles.
Dissabte i diumenge: amb escopeta en Calabarra, Blasnquisar i Cortichelles i sense escopeta en Canyaes i Pla.

La Sociedad de Cazadores comunica a los socios los días y partidas donde se puede cazar al conejo durante la prórroga:
Jueves: con escopeta en Calabarra y Blanquisar, y sin escopeta en Cañaes, Pla y Cortichelles.
Sábado y domingo: con escopeta en Calabarra, Blasnquisar y Cortichelles y sin escopeta en Cañaes y Pla.

 

 

10-01-2017

L'Església Evangèlica comunica que divendres que ve a partir de les 17:00h repartirà aliments a les persones necessitades del poble en l'Església.

La Iglesia Evangélica comunica que el próximo viernes a partir de las 17:00h repartirá alimentos a las personas necesitadas del pueblo en la Iglesia.

 

 

L'Associació d'Ames de casa comunica que va a celebrar el campionat de parxís. Els interessats a participar poden comunicar-ho a qualsevol persona de junta o passar per l'associació el dilluns de 18:30h a 19:00.

La Asociación de Amas de Casa comunica que va a celebrar el campeonato de parchís. Los interesados en participar pueden comunicarlo a cualquier persona de junta o pasar por la asociación el lunes de 18:30h a 19:00.

 

 

La Regidoria de Cultura comunica que en el Teatre Cinema Ideal es projectarà la pel·lícula "Villaviciosa de al lado" el divendres, dissabte i diumenge a les 22:30h.

La Concejalía de Cultura comunica que en el Teatro Cine Ideal se proyectará la película "Villaviciosa de al lado" el viernes, sábado y domingo a las 22:30h.

 

 

L'Ajuntament de Turís comunica que el camí de la Molinera estarà tallat durant aquesta setmana per obres en el baden.

El Ayuntamiento de Turís comunica que el camino de La Molinera estará cortado durante esta semana por obras en el badén.
 

 

04-01-2017

Cáritas parroquial comunica que aquesta vesprada a les 17:00h els Reis Mags passaran per cáritas per a portar joguets.

Cáritas parroquial comunica que esta tarde a las 17:00h los Reyes Magos pasarán por cáritas para traer juguetes.

 

 

La Regidoria de Festes comunica que estan a la venda els tíckets per a la paella gegant de la festa de Sant Antoni.

La Concejalía de Fiestas comunica que están a la venta los tíckets para la paella gigante de la fiesta de San Antonio.

 

 

03-01-2017

El centre de transfusions de la Comunitat Valenciana comunica als interessats a fer donació de sang que l'equip estarà el dijous 5 de gener de 17:00h a 20:30h en el centre de salut de Turís.

El centro de transfusiones de la Comunidad Valenciana comunica a los interesados en hacer donación de sangre que el equipo estará el jueves 5 de enero de 17:00h a 20:30h en el centro de salud de Turís.

 

 

La Regidoria de Festes comunica que el dimecres 4 de gener en la Plaça Vicent Ribes hi haurà circuit de castells inflables d'11:30h a 18:00h.

La Concejalía de Fiestas comunica que el miércoles 4 de enero en la Plaza Vicent Ribes habrá circuito de castillos hinchables de 11:30h a 18:00h.

 

 

La Regidoria de Cultura convida als veïns a la inauguració de l'exposició de pintura a càrrec de Mª Carmen Domingo dimecres que ve 4 de gener a les 18:30h en la Casa Museu. També convida a l'animació lectora "El ninot de neu que portava botes" avui dimarts a les 18:00h en la biblioteca.

La Concejalía de Cultura invita a los vecinos a la inauguración de la exposición de pintura a cargo de Mª Carmen Domingo el próximo miércoles 4 de enero a las 18:30h en la Casa Museo. También invita a la animación lectora "El ninot de neu que portava botes" hoy martes a las 18:00h en la biblioteca.

 

 

La Regidoria d'Educació comunica que avui s'obri la sala d'estudi en la casa de la cultura de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:30h a 20:30h. Abans cal signar en l'Ajuntament o en la biblioteca municipal.

La Concejalía de Educación comunica que hoy se abre la sala de estudio en la casa de la cultura de lunes a viernes de 9:00h a 14:00h y de 16:30h a 20:30h. Antes hay que firmar en el Ayuntamiento o en la biblioteca municipal.

 

 

L'Ajuntament comunica que el mercat ambulant del divendres es farà dijous per ser festiu.

El Ayuntamiento comunica que el mercado ambulante del viernes se hará jueves por ser festivo.

 

 

L'Ajuntament de Turís comunica als interessats en què els Reis Mags d'Orient lliuren els regals que poden passar pel teatre el dijous de 16:00h a 19:00h.

El Ayuntamiento de Turís comunica a los interesados en que los Reyes Magos de Oriente entreguen los regalos que pueden pasar por el teatro el jueves de 16:00h a 19:00h.