Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
La Cap de Policia ofereix una xerrada sobre recursos i protecció de les víctimes de la violència de gènere
20/11/2018
L’Ajuntament de Turís aposta fermament per la lluita contra la violència de gènere i fruït d’este compromís està organitzant un cicle de tallers i xarrades per a tots els públics. Una d’elles ha estat a càrrec de la Cap de Policia Local de Turís, Amparo Gimeno, que ha parlat sobre els recursos i la protecció de les víctimes de violència de gènere.
La regidora, Núria Montero, ha agraït la col•laboració de Gimeno en un tema tan sensible, i ha comentat que “una bona informació y educació és imprescindible per a previndre estes situacions que són una lacra en la nostra societat”. L’Alcalde, Eugenio Fortaña, ha destacat ”la disponibilitat de l’Ajuntament per a destinar recursos i oferir este tipus d’activitats amb les qüals pretenim possar a l’avast de tot el món mesures que contribuisquen a l'erradicació d’este problema tan greu”.
 
 
El Ayuntamiento de Turís apuesta firmemente por la lucha contra la violencia de género y fruto de este compromiso está organizando un ciclo de talleres y charlas para todos los públicos. Una de ellas ha estado a cargo de la Jefa de Policía Local de Turís, Amparo Gimeno, que ha hablado sobre los recursos y la protección de las víctimas de violencia de género.
La regidora, Núria Montero, ha agradecido la colaboración de Gimeno en un tema tan sensible, y ha comentado que “una buena información y educación es imprescindible para prevenir estas situaciones que son una lacra en nuestra sociedad”. El Alcalde, Eugenio Fortaña, ha destacado ”la disponibilidad del Ayuntamiento para destinar recursos y ofrecer este tipo de actividades con las cuales pretendemos poner al alcance de todo el mundo medidas que contribyan a la erradicación de este problema tan grave”.