Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Fira Agrícola i de Comerç
30/04/2014
La Fira Agrícola sorgix l'any 2004 com un impuls per al sector econòmic més important de Turís: l'agricultura. A fi de donar-la a conéixer i de posar en contacte a consumidors, productors i empresaris per a intentar generar negoci, se succeïx any rere any esta cita ineludible del calendari turístic del municipi.
 
Desde 2012 rep una clara espenta per part del consistori a l'incloure en la mateixa al sector comercial a través de l'Associació de Comerços, que es crea eixe mateix any patrocinada des de l'Ajuntament. Amb la inestimable ajuda del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València la fira rep l'espenta necessària per al seu assentament definitiu. Milers de visitants de la comarca i la província acudixen tots els anys per a passejar pel centre del nucli urbà de Turís i comprovar in situ no sols la seua oferta comercial i agrícola sinó la d'altres negocis que ens visiten durant eixos dies.
 
Les demostracions de zumba, de tir i arrossegament, passes de models, mostres d'aus autòctones, degustació de bunyols i plats típics o maridatges de vins i productes autòctons són algunes de les ofertes complementàries de la fira.
 

La Feria Agrícola surge en el año 2004 como acicate para el sector económico más importante de Turís: la agricultura. Con el fin de darla a conocer y de poner en contacto a consumidores, productores y empresarios para intentar generar negocio, se sucede año tras año esta cita ineludible del calendario turístico del municipio.

Desde 2012 recibe un claro empuje por parte del consistorio al incluir en la misma al sector comercial a través de la Asociación de Comercios, que se crea ese mismo año auspiciada desde el Ayuntamiento. Con la inestimable ayuda del Patronato Provincial de Turísmo de la Diputación de Valencia la feria recibe el espolazo necesario para su asentamiento definitivo.

Miles de visitantes de la comarca y la provincia acuden todos los años para pasear por el centro del casco urbano de Turís y comprobar in situ no sólo su oferta comercial y agrícola sino la de otros negocios que nos visitan durante esos días. Las demostraciones de zumba, de tiro y arrastre, pases de modelos, muestras de aves autóctonas, degustación de buñuelos y platos típicos o maridaje de vinos y productos autóctonos son algunas de las ofertas complementarias de la feria.