Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
El Gallo i Benavent triomfen al bou en corda de Turís
3/12/2018
L’Ajuntament de Turís ha entregat els premis del tercer concurs de bou en corda Vila de Turís amb la presència de representants d'associacions i penyes taurines del nostre poble. L'Alcalde, Eugenio Fortaña, el Regidor de Festes, Ismael Corell, la Regina de les Festes, Sandra Cifre, i el president de Caixa Turís, Jaime Pastor, han entregat els trofeus a José Tárrega "El Gallo", de Benicàssim –premi al millor bou i al millor conjunt de 2018- i a Vicent Benavent, de Quatretonda –premi a la regularitat en els últims tres anys.
Els dos ramaders es mostraren molt il•lusionats i en particular, Benavent comentà que estava agraït perquè el premi a la regularitat “encara no l'havia aconseguit enlloc i estic especialment il•lusionat d'aconseguir-lo i de què haja sigut en Turís”.
El regidor de Festes, Ismael Corell, explica que “des de l’Ajuntament estem molt contents amb estes dues ramaderies perquè et donen una tranquil•litat molt gran quan contractem els espectacles. Benavent sempre ha quedat estos tres anys en molt bon lloc mentre que El Gallo és una empresa per la qual apostàvem enguany i ens ha donat molt bon resultat”.
Per altra banda l’alcalde, Eugenio Fortaña, destacà “la gran afició que existeix al bou en corda en Turís. És la nostra tradició y des de l’Ajuntament continuarem recolzant-la i treballant colze a colze amb les penyes perquè es mantinga complint totes les normes establides”.
 
 
El Ayuntamiento de Turís ha entregado los premios del tercer concurso de bou en corda Vila de Turís con la presencia de representantes de asociaciones y peñas taurinas de nuestro pueblo. El Alcalde, Eugenio Fortaña, el Regidor de Fiestas, Ismael Corell, la Reina de las Fiestas, Sandra Cifre, y el presidente de Caixa Turís, Jaime Pastor, han entregado los trofeos a José Tárrega "El Gallo", de Benicàssim –premio al mejor toro y al mejor conjunto de 2018- y a Vicent Benavent, de Quatretonda –premio a la regularidad en los últimos tres años-.
Los dos ganaderos se mostraron muy ilusionados y, en particular, Benavent comentó que estaba agradecido porque el premio a la regularidad “todavía no lo había conseguido en ningún lugar y estoy especialmente ilusionado de conseguirlo y de que haya sido en Turís”.
El regidor de Fiestas, Ismael Corell, alabó a ambas ganaderias que “porque te dan una tranquilidad muy grande cuando contratamos los espectáculos. Benavent siempre ha quedado estos tres años en muy buen lugar mientras que El Gallo es una empresa por la cual apostábamos este año y nos ha dado muy buen resultado”.
Por otro lado el alcalde, Eugenio Fortaña, destacó “la gran afición que existe al toro de cuerda en Turís. Es nuestra tradición y desde el Ayuntamiento continuaremos apoyándola y trabajando codo en codo con las peñas porque se mantenga cumpliendo todas las normas establecidas”.