Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
L’Ajuntament presenta el pla de sensibilització amb l’alzheimer
11/09/2018

L’Ajuntament de Turís ha presentat al saló de plens el programa de sensibilització amb la malaltia d’Alzheimer i la demència i  d’atenció als familiars. L’acte ha contat amb la presència de la regidora de Benestar Social, Núria Montero, que ha definit el projecte “com una eina important de les que l’Ajuntament possa al servei dels veïns per a intentar facilitar el seu dia a dia en tot allò que estiga al seu abast, i més en estos situacions tan especials”.  
A la presentació s’ha parlat de la sobrecàrrega que patixen les persones cuidadores, i de l’importància  de formar-se i de tenir un espaï  per compartir l’experiència. L’alcalde de la localitat, Eugenio Fortaña, ha manifesat la seua satisfacció tant per la nombrosa participació com per “l’interés que han manifestat els asistents per participar en el programa”.

 

 

El Ayuntamiento de Turís ha presentado en el salón de plenos el programa de sensibilización con la enfermedad de Alzheimer y la demencia y de atención a los familiares. El acto ha contado con la presencia de la concejal de Bienestar Social, Núria Montero, que ha definido el proyecto “como una herramienta importante que el Ayuntamiento pone al servicio de los vecinos para intentar facilitar su día a día en todo aquello que esté a su alcance, y más en estas situaciones tan especiales”.
Durante la presentación se ha hablado de la sobrecarga que sufren las persones cuidadoras y de la importancia de formarse y de tener un espacio para compartir la experiencia. El alcalde de la localidad, Eugenio Fortaña, ha expresado su satisfacción tanto por la numerosa participación como por “el interés que han manifestado los asistentes para participar en el programa”.