Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
L'Ajuntament substitueix la porta del col·legi Joaquín Muñoz
30/11/2018
L'Ajuntament de Turís, amb la col•laboració de la Conselleria d’Educació y la Diputació de València, continua realitzant accions incloses en el pla de millores de les escoles . En este cas s’ha dut a terme  la substitució de la porta principal d'accés a l'edifici de baix del CEIP Joaquín Muñoz. 
L'Alcalde, Eugenio Fortaña, acompanyat pels tècnics i la direcció del centre, ha comprovat in situ com l'actual porta dota de més lluminositat a l'entrada del col•legi. Fortaña explica que ara “és molt més lleugera i funcional que l'anterior, que al ser de ferro pesava molt més amb l'inconvenient que açò suposava per a l'alumnat”. Al mateix temps han aprofitat la visita per revisar les necessitats de l’escola i estudiar futures actuacions en el pati.
 
 
El Ayuntamiento de Turís, con la colaboración de la Conselleria de Educación y la Diputación de Valencia, continúa realizando acciones incluidas en el plan de mejoras de las escuelas . En este caso se ha llevado a cabo la sustitución de la puerta principal de acceso al edificio de bajo del CEIP Joaquín Muñoz. 
El Alcalde, Eugenio Fortaña, acompañado por los técnicos y la dirección del centro, ha comprobado in situ como la actual puerta dota de más luminosidad a la entrada del colegio. Fortaña explica que ahora “es mucho más ligera y funcional que la anterior, que al ser de hierro pesaba mucho más con el inconveniente que esto suponía para el alumnado”. Al mismo tiempo han aprovechado la visita para revisar las necesidades de la escuela y estudiar futuras actuaciones en el patio.