Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
L'Ajuntament de Turís acomiada als seleccionats per la Dipu et Beca d’este estiu
5/09/2018

L'Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, i la Regidora d'Educació, Isabel Guaita, han rebut al grup de jovens que este estiu han treballat a l’ajuntament dins del pla La Dipu et beca. Alcalde i regidora han manifestat el seu agraïment per la tasca que han desenvolupat en estos mesos, “independentment de si estava relacionada o no amb els seus estudis”. Per a Eugenio Fortaña “un aspecte important és entrar en contacte en el món laboral per anar adquirint experiència”.
Per la seua part, Isabel Guaita, també considera molt positiu “el fet de provar coses noves que augmenten el teu bagatge personal, que et fan conéixer un poc més el funcionament de l’administració local i que en algun moment de la vida et poden ser útils”.
Alcalde i regidora escoltaren atentament no solament les seues valoracions sinó també alguna que altra suggerència, que era una de les propostes que al principi de la beca lis llançà l’alcalde.

 

 

El Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, y la Regidora de Educación, Isabel Guaita, han recibido al grupo de jovens que este verano han trabajado en el ayuntamiento dentro del plan La Dipu te beca. Alcalde y regidora han manifestado su agradecimiento por la tarea que han desarrollado en estos meses, “independientemente de si estaba relacionada o no con sus estudios”. Para Eugenio Fortaña “un aspecto importante es entrar en contacto en el mundo laboral para ir adquiriendo experiencia”.
Por su parte, Isabel Guaita, también considera muy positivo “el hecho de probar cosas nuevas que aumentan tu bagaje personal, que te hacen conocer un poco más el funcionamiento de la administración local y que en algún momento de la vida te pueden ser útiles”.
Alcalde y regidora escucharon atentamente no solamente sus valoraciones sino también alguna que otra sugerencia, que era una de las propuestas que al principio de la beca les lanzó el alcalde.