Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
L'Ajuntament de Turís rep als seleccionats per la Dipu et Beca
6/07/2018

L'Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, i la Regidora d'Educació, Isabel Guaita, van rebre al grup de joves que durant juliol va a treballar a l’Ajuntament dins del programa de beques de La Dipu et beca.
Els i les joves podran realitzar tot tipus de tasques relacionades amb els seus estudis i amb l'esdevenir quotidià de l'administració pública local.
Tant Fortaña com Guaita es van posar a la disposició dels becaris per a resoldre qualsevol dubte que puga sorgir en l'acompliment de la seua tasca i al mateix temps es van mostrar receptius a l'hora d'acceptar qualsevol suggeriment o crítica constructiva que els joves desitgen fer per a millorar el funcionament de l'administració local.

 

 

El Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, y la Regidora de Educación, Isabel Guaita, recibieron al grupo de jóvenes que durante el mes de julio va a trabajar en el Ayuntamiento dentro del programa de becas de La Dipu te beca.
Los y las jóvenes podrán realizar todo tipos de tareas relacionadas con sus estudios y con el devenir cotidiano de la administración pública local.
Tanto Fortaña cómo Guaita se pusieron a disposición de los becarios para resolver cualquier duda que pueda surgir en el desempeño de su tarea y al mismo tiempo se mostraron receptivos a la hora de aceptar cualquier sugerencia o crítica constructiva que los jóvenes desean hacer para mejorar el funcionamiento de la administración local.