Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
L'Ajuntament de Turís senyalitza diversos camins
11/05/2018

L'Ajuntament de Turís, a través d’una subvenció de la Generalitat Valenciana i continuant amb els treballs de millora de camins ha dut a terme la senyalització de varis d'ells per a facilitar la seua identificació.
Els camins Montserrat, vell de València, del Pi, Auleda, La Perdiu, La Molinera, de Pasqualot, Corral del Ràfol i del Mig de la Ivesa són les vies rurals del terme municipal que s'han identificat amb els nous cartells.
L'alcalde, Eugenio Fortaña, i titular de la cartera d'agricultura comenta que “tenir els camins del nostre terme municipal en bones condicions implica, a més de la reparació o millora del ferm per a facilitar el treball dels agricultors, el poder tenir-los ben identificats”.

 

 

El Ayuntamiento de Turís, a través de una subvención de la Generalitat Valenciana y continuando con los trabajos de mejora de caminos ha llevado a cabo la señalización de varios de ellos para facilitar su identificación. El camí vell de València, Montserrat, del Pi, Auleda, La Perdiu, La Molinera, de Pasqualot, Corral del ràfol y del mig de la Ivesa son las vías  rurales del término municipal que se han identificado con los nuevos carteles.
El alcalde, Eugenio Fortaña, y titular de la cartera de agricultura comenta que “tener los caminos de nuestro término municipal en buenas condiciones implica, además de la reparación o mejora del firme para facilitar el trabajo de los agricultores, el poder tenerlos bien identificados”.