Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
La Policia Local de Turís ensenya el treball de la unitat canina de la policia als més menuts del col•legi Joaquín Muñoz
6/06/2018

El col•legi Joaquín Muñoz de Turís ha tingut esta setmana uns professors molt especials en les classes del cicle d'infantil: els gossos Tara, Amigo i Curry. La policia local de Turís ha impartit una classe per a explicar als més menuts com treballa la unitat canina del cos.
Els i les alumnes han gaudit observant les habilitats dels gossos i, en alguns casos, fins i tot han col•laborat juntament amb els professors per a comprovar el bon ensinistrament i l'eficàcia dels agents canins a l'hora de trobar objectes perduts o robats.
Eugenio Fortaña, alcalde del municipi, ha estat present en una de les sessions i ha comprovat “l'interés i l'acceptació que suscita en els xiquets i xiquetes la labor d'esta unitat. Amb esta iniciativa aconseguim que senten propera a la policia local, a la qual cal considerar amiga, alhora que transmetem valors de respecte i cura pels animals fent-los veure que no són cap tipus de joguets i que necessiten ensinistrament i atencions”.
Una vegada finalitzada la classe els agents han repartit entre el seu públic el carnet de policia infantil on figuren els contactes amb la policia i que a partir d'ara acredita la seua col•laboració amb el cos policial i el seu compromís amb la cura dels animals.

 

 

El colegio Joaquín Muñoz de Turís ha tenido esta semana unos profesores muy especiales en las clases del ciclo de infantil: los perros Tara, Amigo y Curry. La policía local de Turís ha impartido una clase para explicar a los más pequeños cómo trabaja la unidad canina del cuerpo.
Alumnos y alumnas han disfrutado observando las habilidades de los canes y, en algunos casos, incluso han colaborado junto con los profesores para comprobar el buen adiestramiento y la eficacia de los agentes caninos a la hora de encontrar objetos perdidos o robados.
Eugenio Fortaña, alcalde del municipio, ha estado presente en una de las sesiones y ha comprobado “el interés y la aceptación que suscita en los niños y niñas la labor de esta unidad. Con esta iniciativa logramos que sientan cercana a la policía local, a la que hay que considerar amiga, a la vez que transmitimos valores de respeto y cuidado por los animales haciéndoles ver que no son ningún tipo de juguetes y que necesitan adiestramiento y cuidados”.
Una vez finalizada la clase los agentes han repartido entre su público el carnet de policía infantil donde figuran los contactos con la policía y que a partir de ahora acredita su colaboración con el cuerpo policial y su compromiso con el cuidado de los animales.