Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
La regidora d’Educació acompanya als estudiants de l’IES de Turís que viajaren a Mauthausen en la recepció amb el president de la Generalitat
3/10/2018

La regidora d'Educació de Turís, Isabel Guaita, ha participat en l'encontre que hi ha mantés el president de la Generalitat, Ximo Puig, amb l'alumnat i el professorat que el passat mes de maig va visitar el camp de concentració de Mauthausen-Gusen entre els quals es trobaven una delegació de l'IES de la localitat. En la recepció al saló de corts de la Generalitat també han estat presents la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, i el conseller d'Educació, Vicent Marzà.
Vicente Darder i Joaquín Alcaina són els professors de l'institut que acompanyaren a Pepe Iranzo, Miguel Lozano, María Martínez, Claudia Doménech i Antonio Vicent. La selecció d'estos alumnes es va realitzar sobre la base dels seus treballs de recerca sobre Vicente Vidrier -paisà i víctima en el camp de Mauthausen- que van resultar seleccionats d'entre tots els presentats per a participar en esta expedició.
Isabel Guaita manifestà el seu "orgull per poder estar junt a estos alumnes i els seus professors, representant a l'IES de la localitat, en un tema tan transcendental en el que estan demostrant una gran implicació, no soles per mantenir viva la memòria sinó també per intentar reparar el greuge que suposà aquell horror amb un gran treball de recerca i estudi que ha posat en contacte a familiars de Vicent Vidrier de Turís i Barcelona que no sabien de la seua existència mútua".

 

 

La concejal de Educación de Turís, Isabel Guaita, ha participado en el encuentro que ha mantenido el presidente de la Generalitat, Ximo Puig, con el alumnado y el profesorado que el pasado mes de mayo visitó el campo de concentración de Mauthausen-Gusen entre los cuales se encontraban una delegación del IES de la localidad. En la recepción celebrada en el salón de cortes de la Generalitat también han estado presentes la consellera de Justicia, Gabriela Bravo, y el conseller de Educación, Vicent Marzà.
Vicente Darder y Joaquín Alcaina son los profesores del instituto que acompañaron a Pepe Iranzo, Miguel Lozano, María Martínez, Claudia Doménech y Antonio Vicent. La selección de estos alumnos se realizó en base a sus trabajos de investigación sobre Vicente Vidrier -paisano y víctima en el campo de Mauthausen- que resultaron seleccionados de entre todos los presentados para participar en esta expedición.
Isabel Guaita manifestó su "orgullo para poder estar junto a estos alumnos y sus profesores, representando al IES de la localidad, en un tema tan trascendental en el que están demostrando una gran implicación, no solo para mantener viva la memoria sino también para intentar reparar el agravio que supuso aquel horror con un gran trabajo de investigación y estudio que ha puesto en contacto a familiares de Vicent Vidrier de Turís y Barcelona que no sabían de su existencia mutua".