Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Sandra Cifre i la seua cort comencen un camí il·lusionant cap a les festes de 2018
2/07/2018

El passat cap de setmana un grup de joves turisanes començaren a viure un estiu molt diferent dels viscuts fins ara. Sandra Cifre Sancho fou la principal protagonista d’una nit molt especial en què fou proclamada oficialment Regina de les Festes 2018 acompanyada per la seua flamant cort d’honor.
La comitiva integrada per corts d’honor entrant i eixint, familiars i corporació inicià la cercavila des de l’ajuntament per dirigir-se a casa de Sandra on les primeres llàgrimes eixiren ja al seu rostre mentre estava escoltada pels seus pares emocionats.
L’alcalde, Eugenio Fortanya, fou l’encarregat de proclamar-la oficialment amb l’entrega del pertinent pergamí acreditatiu i, tot seguit, Sandra demostrà la seua espontaneïtat en dirigint-se a tots els presents, familiars i amics, sempre amb el somriure a la cara.
Els convidats pogueren gaudir d’un excel•lent vi d’honor que finalitzà amb el brindis de Sandra demanant unes bones festes amb harmonia i sense incidents.

 

 

El pasado fin de semana un grupo de jóvenes turisanas empezó a vivir un verano muy diferente de los vividos hasta ahora. Sandra Cifre Sancho fue la principal protagonista de una noche muy especial en la que fue proclamada oficialmente Reina de las Fiestas 2018 acompañada por su flamante corte de honor.
La comitiva integrada por cortes de honor entrante y saliente, familiares y corporación inició el pasacalle desde el ayuntamiento para dirigirse a casa de Sandra donde las primeras lágrimas afloraron ya en su rostro escoltada por unos padres emocionados.
El alcalde, Eugenio Fortaña, fue el encargado de proclamarla oficialmente con lo entrega del pertinente pergamino acreditativo y, a continuación, Sandra demostró su espontaneidad dirigiéndose a todos los presentes, familiares y amigos, siempre con la sonrisa en la cara.
Los invitados pudieran disfrutar de un excelente vino de honor que finalizó con el brindis de Sandra pidiendo unas felices fiestas con armonía y sin incidentes.