Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Amb el tradicional dinar de germanor finalitza la XXIII Setmana de la Tercera Edat
19/11/2018
Amb el tradicional dinar de germanor ha conclòs la XXIII Setmana de la Tercera Edat que organitza la Regidoria de Benestar Social juntament amb l’Associació de Jubilats. Enguany, a més de programar xarrades i projeccions cinematogràfiques, el consistori ha oferit la nova ruta cultural per diversos edificis municipals. L’Alcalde, Eugenio Fortaña, i la Regidora de Benestar Social, Núria Montero, van fer d’amfitrions a l’edifici consistorial ensenyant i explicant als visitants cadascuna de les dependències. La visita continuà pel departament de serveis socials, l’antic llavador de La Mina i finalitzà a la Casa Museu on s’oferí un vi d’honor.
La volta peu congregà un any més a un bon grapat de participants que foren obsequiats amb una samarreta per part de la regidora. Finalment, el dinar de germanor transcorregué en molt bon ambient amb sentits homenatges a diferents membres de la junta directiva així com als representants de Caixa Turís i del Centre de Salut de la localitat.
Eugenio Fortaña, acompanyat pels regidors d’Esports i Benestar Social, Iván Picó i Núria Montero respectivament, va repartir els trofeus dels diferents campionats, patrocinats per l’ajuntament, així com l’obsequi per a tots i totes les presents que va consistir en un clauer amb l’escut del poble.
 
 
Con la tradicional comida de hermandad ha concluido la XXIII Semana de la Tercera Edad que organiza la Concejalía de Bienestar Social junto con la Asociación de Jubilados. Este año, además de programar charlas y proyecciones cinematográficas, el consistorio ha ofrecido la nueva ruta cultural por varios edificios municipales. El Alcalde, Eugenio Fortaña, y la Regidora de Bienestar Social, Núria Montero, ejercieron de anfitriones en el edificio consistorial enseñante y explicando a los visitantes cada una de las dependencias. La visita continuó por el departamento de servicios sociales, el antiguo lavadero de La Mina y finalizó en la Casa Museo donde se ofreció un vino de honor.
La vuelta a pie congregó un año más a un buen puñado de participantes que fueron obsequiados con una camiseta por parte de la regidoría. Finalmente, la comida de hermandad transcurrió en muy buen ambiente con sentidos homenajes a diferentes miembros de la junta directiva así como a los representantes de Caixa Turís y del Centro de Salud de la localidad.
Eugenio Fortaña, acompañado por los regidores de Deportes y Bienestar Social, Iván Picó y Núria Montero respectivamente, repartió los trofeos de los diferentes campeonatos, patrocinados por el Ayuntamiento, así como el obsequio para todos y todas las presentes que consistió en un llavero con el escudo del pueblo.