Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Turís acull la gravació d’un espai cultural d’À Punt
6/07/2018

Turís ha acollit la gravació d’un dels programes culturals d’À Punt dedicat als llibres: “Una habitació pròpia”. Es tracta d’un espai on es parla d’un llibre determinat. En esta ocasió el protagonista és La cinquena planta, de Manuel Bauxauli. En cada programa un il•lustrador o ilustradora s’encarrega de fer una interpetació del llibre en qüestió plasmant-ho sobre una pared triada al llarg i ample de la nostra Comunitat.
El mur del col•legi públic Joaquín Muñoz que recau a la Plaça Mestra Dª Lola Algarra és el llenç que la il•lustradora Julia Lool ha triat per plasmar la seua interpretació de “La cinquena planta”. L’ Alcalde, Eugenio Fortaña, ha estat amb l’equip i li ha transmés la seua enhorabona “per esta iniciativa cultural tan original que,  a més, ens permet tindre decorats amb art espais que fins ara no ens cridaven l’atenció o pasaven desapercevuts, i que son susceptibles de poder dedicar-se a iniciatives tan bones com esta”.
El programa ix en pantalla cada dijous a les 23:15h  i este que ens ocupa s’emetrà pròximament.

 

 

Turís ha acogido la grabación de uno de los programas culturales de À Punt dedicado a los libros: “Una habitació pròpia. Se trata de un espacio donde se habla de un libro determinado. En esta ocasión el protagonista es La quinta planta, de Manuel Bauxauli. En cada programa un ilustrador o ilustradora se encarga de hacer una interpetación del libro en cuestión plasmándolo sobre una pared elegida al largo y ancho de nuestra Comunidad.
El muro del colegio público Joaquín Muñoz que recae en la Plaza Maestra Dª Lola Algarra es el lienzo que la ilustradora Julia Lool ha elegido para plasmar su interpretación de “La quinta planta”. El Alcalde, Eugenio Fortaña, ha estado con el equipo y les ha transmitido su enhorabuena “por esta iniciativa cultural tan original que, además, nos permite tener decorados con arte espacios que hasta ahora no nos llamaban la atención o pasaban desapercibidos, y que son susceptibles de poder dedicarse a iniciativas tan buenas como esta”.
El programa sale en pantalla cada jueves a las 23:15h y este que nos ocupa se emitirá próximamente.