Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Turís iniciarà en octubre el programa de dinamització de les persones majors i alfabetització informàtica
11/10/2018

Turís realitzarà l’últim trimestre de 2018 el programa de dinamització de les persones majors i alfabetització informàtica amb l’objectiu de millorar les seues relacions, la participació sociocultural i la seua qualitat de vida. A més, els tallers podran realitzar-se sense la necessitat d’eixir del poble, ja que es realitzaran en el Centre de Formació de Persones Adultes.
De la mà de la regidoria de Benestar Social, a partir d’octubre i fins el final de desembre, el municipi iniciarà este programa per a veterans que permetrà als participants gaudir de diverses activitats com estimulació de la memòria, marxa a peu, debats i xerrades d’interès i jocs cooperatius.
A més, el projecte també pretén donar l’oportunitat als més majors d’aprendre com funciona un ordinador i les possibilitats que aquest presenta. Els tallers es realitzaran dos dies a la setmana, dilluns de vesprada, centrat en l’alfabetització informàtica, i dimecres pel matí, on es realitzaran activitats de dinamització. Cada sessió tindrà una durada d’hora i mitja.
Núria Montero, regidora de Benestar Social, opina que és una manera d’activar una part important del total d’habitants de Turís. D’altra banda, Eugenio Fortaña, alcalde de la localitat, reforça la idea de la regidora i afegix que esta iniciativa és molt positiva per a què este sector de la població es senta més integrat.

 

 

Turís realizará el último trimestre de 2018 un programa para personas mayores con el objetivo de mejorar sus relaciones, la participación sociocultural y su calidad de vida. Además, los talleres podrán realizarse sin la necesidad de salir del pueblo, puesto que se realizarán en el Centro de Formación de Personas Adultas.
De la mano de la concejalía de Bienestar Social, a partir de octubre y hasta el final de diciembre, el municipio iniciará este programa para veteranos que permitirá a los participantes disfrutar de varias actividades como estimulación de la memoria, marcha a pie, debates y charlas de interés y juegos cooperativos.
Además, el proyecto también pretende dar la oportunidad a los más mayores de aprender cómo funciona un ordenador y las posibilidades que este presenta. Los talleres se realizarán dos días a la semana, lunes por la tarde, centrado en la alfabetización informática, y miércoles por la mañana, donde se realizarán actividades de dinamización. Cada sesión tendrá una duración temprano y media.
Núria Montero, regidora de Bienestar Social, opina que es una manera de activar una parte importante del total de habitantes de Turís. Por otro lado, Eugenio Fortaña, alcalde de la localidad, refuerza la idea de la regidora y añade que esta iniciativa es muy positiva porque este sector de la población se sienta más integrado.