Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Turís viu un 9 d’octubre ple d’activitats
10/10/2018

Un any més la processó cívica per a retre homenatge a la Reial Senyera s’ha convertit en l’acte central del 9 d’Octubre a Turís. L’Alcalde Eugenio Fortaña encapçalava una comitiva en la qual junt amb la corporació municipal participaren representants de les associacions del poble així com els màxims representants de les cinc comissions falleres i la Junta Local Fallera.
La Regina de les Festes, Sandra Cifre Sancho, i la seua cort d’honor precedien l’ensenya del poble valencià que enguany tingué com a portador al regidor d’esports, comerç i joventut Iván Picó acompanyat per les regidores de l’ajuntament Isabel Guaita, Núria Montero, Pilar Lozano i Sonia Sancho. La desfilada es completà amb el tabal i dolçaina, la Societat Musical Turisense i tota la gent que volgué sumar-se a títol individual.
Una vegada a l’Ajuntament s’interpretà l’himne regional i la Reial Senyera tornà al despatx d’alcaldia fins a l’any que ve. En finalitzar, el públic assistent pogué gaudir d’una estupenda xocolatada.
Tanmateix, hi han hagut més activitats programades per a celebrar el dia de la Comunitat Valenciana com un parc d’unflables per a la xicalla, l’actuació d’Eugeni Alemnay al Teatre Ideal i el concert de Dani Miquel que feu la delícia de grans i menuts a la Plaça Vicent Ribes.

 

 

Un año más la procesión cívica para rendir homenaje a la Real Senyera se ha convertido en el acto central del 9 de Octubre en Turís. El Alcalde Eugenio Fortaña encabezaba una comitiva en la que junto a la corporación municipal participaron representantes de las asociaciones del pueblo así como los máximos representantes de las cinco comisiones falleras y la Junta Local Fallera.
La Reina de las Fiestas, Sandra Cifre Sancho, y su corte de honor precedían la enseña del pueblo valenciano que este año tuvo como portador al concejal de deportes, comercio y juventud Iván Picó acompañado por las regidoras del Ayuntamiento Isabel Guaita, Núria Montero, Pilar Lozano y Sonia Sancho. El desfile se completó con el tabal i dolçaina, la Sociedad Musical Turisense y toda la gente que quiso sumarse a título individual.
Una vez en el Ayuntamiento se interpretó el himno regional y la Real Senyera volvió al despacho de alcaldía hasta el año que viene. Al finalizar, el público asistente pudo disfrutar de una estupenda chocolatada.
Aun así, han habido más actividades programadas para celebrar el día de la Comunidad Valenciana como un parque de hinchables para niños y niñas, la actuación de Eugeni Alemnay en el Teatre Ideal y el concierto de Dani Miquel que hizo las delicias de grandes y pequeños en la Plaça Vicent Ribes.