Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Xavi Borrás i Arantxa Luís arriben primer a meta en la X Marcha BTT Vila de Turís
15/11/2018
Amb vora 370 bikers en la línia d’eixida la X Marxa BTT de Turís es va desenvolupar en un bon ambient marcat pel bon oratge i un traçat que feu les delícies dels aficionats.
Xavi Borrás, de l'Olympia Factory team va ser el primer a arribar a meta seguit de Daniel Segura, del Bikesport Chiva-Goldcar, i José Francisco Noguera, del Bici Store Valencia. En l’apartat femení les tres primeres ciclistes que arribaren a la Plaça Vicent Ribes van ser Arantxa Luís, del Kross; Paola Zahonero, del Culbikes-Specialized, i Ana Mª Alemany, del Big Bikes Carlet.
A més de les diferents categories per edats també hi hagué pòdium masculí local al qual pujaren per ordre d’arribada Oleh Paniv, Carlos Taberner i Alfredo Lozano. 
L'Alcalde, Eugenio Fortaña, i el Regidor d'Esports, Iván Picó, es van encarregar de lliurar els corresponents premis junt al president de Caixa Turís, Jaime Pastor, i el president de la Penya ciclista, Gaspar Soucase.
Fortaña va aprofitar l'ocasió per a destacar la labor de la penya “perquè el seu treball dóna com a fruit una gran prova que situa el nom del nostre municipi en el mapa, ja que esta marxa és referent per als afeccionats que arriben des de tots els racons de la Comunitat Valenciana”.
En definitiva Turís va viure un gran dia de BTT gràcies a l’organització de la Penya Ciclista amb la col•laboració de l’Ajuntament de Turís, entitats com Caixa Turís i, per suposat, els voluntaris, Protecció Civil i Policia Local.
 
 
Con cerca de 370 bikers en la línea de salida la X Marcha BTT de Turís se desarrolló en un buen ambiente y marcada por el buen tiempo y un trazado que hizo las delicias de los aficionados.
Xavi Borrás, del Olympia Factory team fue el primero en llegar a meta seguido de Daniel Segura, del Bikesport Chiva-Goldcar, y José Francisco Noguera, del Bici Store Valencia. En el apartado femenino las tres primeras ciclistas en entrar en la Plaza Vicent Ribes fueron Arantxa Luís, del Kross; Paola Zahonero, del Culbikes-Specialized, y Ana Mª Alemany, del Big Bikes Carlet.
Además de las diferentes categorías por edades también hubo podio masculino local al que subieron por orden de llegada Oleh Paniv, Carlos Taberner y Alfredo Lozano.
El alcalde, Eugenio Fortaña, y el Concejal de Deportes, Iván Picó, se encargaron de entregar los correspondientes premios junto al presidente de Caixa Turís, Jaime Pastor, y el presidente de la Peña ciclista, Gaspar Soucase.
Fortaña aprovechó la ocasión para destacar la labor de la peña “porque su trabajo da como fruto una gran prueba que situa el nombre de nuestro municipio en el mapa ya que esta marcha es referente para los aficionados que llegan desde todos los rincones de la Comunidad Valenciana”.
En definitiva Turís vivió un gran día de BTT gracias a la organización de la Peña Ciclista presidida por Gaspar Soucase con la colaboración del Ayuntamiento de Turís, a través de la concejalía de Deportes, entidades como Caixa Turís y, por supuesto, los voluntarios, Protección Civil y Policía Local.
Vídeos de l'eixida i l'entrega de premis