Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
La XV Fira Agrícola i de Comerç de Turís atrau milers de visitants
9/05/2018

Satisfacció general després de la celebració de la quinzena edició de la Fira Agrícola i de Comerç de Turís. Així es dedueix per les declaracions de l'alcalde, Eugenio Fortaña, que assegura que “el poble ha sigut un formiguer de gent durant els dos dies en els quals l'interés pels diferents expositors ha sigut palés. Les previsions s'han complit i esperem que el poble s'haja pogut beneficiar d'aquesta nova edició”.
Fortaña té paraules d'agraïment als expositors, “tant als nous com als veterans, per la seua confiança en aquesta cita i concretament a les cases de maquinària agrícola i automoció per a les quals suposa un esforç especial poder assistir”.
Iván Picó, Regidor de Comerç, ressalta la paciència que tenen els veïns, “ja que ocupem l'artèria principal del poble, però mantenir tota la fira en un tram de l'avinguda afavoreix que amb un xicotet passeig el visitant puga conéixer tota l'oferta que es presenta molt més ordenada”. Igual que l'alcalde, assegura “que la confiança dels expositors és molt important i és de justícia estar-los agraïts”.
“La col•laboració de les associacions d'Ames de Casa i Agrupació Cultural mitjançant el repartiment de granissat de llimó als assistents, o la de les comissions falleres amb els tallers per als més xicotets és un aspecte que també contribueix a fer més atractiu el passeig per la fira i a integrar en la mateixa a tot l'associacionisme turisà”, explica Eugenio Fortaña. Sense oblidar que les cooperatives locals La Baronia i La Turisana són elements claus per a l'èxit de la fira juntament amb Caixa Turís.
La inauguració va tenir lloc el divendres a la vesprada i va comptar amb la participació institucional de Francisco Rodríguez Mulero, Secretari Autonòmic d'Agricultura, i María Such, Directora General de l'Institut Valencià de les Dones així com amb la presència de representants de les principals associacions i entitats locals, i alcaldes i regidors de les comarques de la Foia i de la Ribera Alta. També va voler acompanyar a les autoritats turisanes el Secretari General de La Unió, Ramón Mampel. La Regina de les Festes, Andrea Nogueroles, va ser l'encarregada de tallar la cinta inaugural.

 

 

Satisfacción general tras la celebración de la quince edición de la feria agrícola y de comercio de Turís. Así se deduce por las declaraciones del alcalde, Eugenio Fortaña, que asegura que “el pueblo ha sido un hervidero de gente durante los dos días en los que el interés por los diferentes expositores ha sido patente. Las previsiones se han cumplido y esperamos que el pueblo se haya podido beneficiar de esta nueva edición”.
Fortaña tiene palabras de agradecimiento a los expositores, “tanto a los nuevos como a los veteranos, por su confianza en esta cita y concretamente a las casas de maquinaria agrícola y automoción para las que supone un esfuerzo especial poder asistir”.
Iván Picó, Concejal de Comercio, resalta la paciencia que tienen los vecinos, “ya que ocupamos la arteria principal del pueblo, pero mantener toda la feria en un tramo de la avenida favorece que con un pequeño paseo el visitante pueda conocer toda la oferta que se presenta mucho más ordenada”.  Al igual que el alcalde, asegura “que la confianza de los expositores es muy importante y es de justicia estarles agradecidos”.
“La colaboración de las asociaciones de Amas de Casa y Agrupación Cultural mediante el reparto de granizado de limón a los asistentes, o la de las comisiones falleras con los talleres para los más pequeños es un aspecto que también contribuye a hacer más atractivo el paseo por la feria y a integrar en la misma a todo el asociacionismo turisano”, explica Eugenio Fortaña. Sin olvidar que las cooperativas locales La Baronía y La Turisana son elementos claves para la éxito de la feria junto con Caixa Turís.
La inauguración tuvo lugar el viernes por la tarde y contó con la participación institucional de Francisco Rodríguez Mulero, Secretario Autonómico de Agricultura, y María Such, Directora General del Instituto Valenciano de las Mujeres así como con la presencia de representantes de las principales asociaciones y entidades locales, y alcaldes y concejales de las comarcas de La Hoya y de La Ribera Alta. También quiso acompañar a las autoridades turisanas el Secreatrio General de La Unió, Ramón Mampel. La Reina de las Fiestas, Andrea Nogueroles, fue la encargada de cortar la cinta inaugural.

Inauguració
Cata maridatge i ambient de la fira